Gordon-Levitt: "Moj lik iz '(500) Days of Summer' nije romantični uzor!"
24. avg 2012. @ 09:51  |  vesti

Gordon-Levitt: "Moj lik iz '(500) Days of Summer' nije romantični uzor!"

Joseph Gordon-Levitt je jasno stavio do znanja da je njegov junak iz kultnog indie filma (500) Days of Summer "sebičan" i da uopšte ne treba bude uzor za romantika.

Gordon-Levittovo umačenje Toma Hansena u filmu iz 2009. godine, u kojem je glumio sa Zooey Deschanel, zacementiralo je njegov status indie srcelomca, koji je u narednih nekoliko godina utvrdio filmovima Inception i The Dark Knight Rises.

Međutim, u intervjuu za Playboy, on je rekao: "Stav 'On te žarko želi' u filmu '(500) Days of Summer' možda je privlačan nekim ženama i muškarcima, pogotovo mlađeg uzrasta. Ali, ja bih poručio svakom ko se loži na moj lik da ponovo pogleda film i shvati koliko je on sebičan."

Uprkos tome što je jasno stavio do znanja da mu se film "zaista svideo", on dodaje: "On razvija blagu opsesiju o devojci koju projektuje u svim svojim fantazijama. On misli da će ona biti smisao njegovog života jer mu nije stalo ni do čega drugog u životu."

"Mnogi momci i devojke misle da će njihovi životi imati smisao ako pronađu partnera koji ne želi ništa drugo u životu sem njih", zaključuje on. "To nije zdravo. To je zaljubljivanje u ideju o nekoj osobi, a ne u osobu zapravo."

Gordon-Levitt je takođe pričao i o snimanju The Dark Knight Rises i opisao ga kao "je*eno dobar provod".

"Osećao sam se kao da sam prebačen među maturante i imao proslavu mature", rekao je on. "Preplavljuje vas ogroman osećaj postignuća i zatvaranja jedne priče. Svako na tom filmu je odradio izuzetno dobar i posvećen posao. Niko tu nije bio samo zbog čeka."

Početkom nedelje objavljeno je da je The Dark Knight Rises premašio cifru od 800 miliona dolara zarade u bioskopima. Međutim, sveukupna zarada za sada ostaje manja od prethodnog filma The Dark Knight, koji je zaradio preko milijardu dolara.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
dulajlo (neregistrovan) @ 24. avg 2012. 10:28 #1
smrt za Deschanel
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Yoga Hosers / Komedija / Fantastika / Horor
Yoga Hosers

Komedija / Fantastika / Horor
Max Rose / Komedija / Drama
Max Rose

Komedija / Drama
Gods of Egypt / Akcija / Avantura
Gods of Egypt

Akcija / Avantura
Eddie the Eagle / Komedija / Drama
Eddie the Eagle

Komedija / Drama
Forsaken / Drama / Vestern
Forsaken

Drama / Vestern
Spectre / Akcija / Avantura
Spectre

Akcija / Avantura
Miss You Already / Komedija / Drama / Romansa
Miss You Already

Komedija / Drama / Romansa
Novi filmovi