Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a
12. maj 2012. @ 12:12  |  intervju

Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a

Rimejk južnokorejskog filma Oldboy je imao značajnu nedelju iza sebe, nakon što se Sharlto Copley pridružio novom filmu Spikea Leeja kao milijarderski negativac Adrian Pryce. Sada je Josh Brolin izdvojio malo vremena i rekao par stvari o filmu, uključujući i zanimljive činjenice o snimanju.

"Volim film Oldboy", rekao je Brolin na pres koktelu povodom filma Men In Black 3. "Upoznat sam sa delima Chan-wook Parka i pre nekoliko meseci sam mu poslao email tražeći njegov blagoslov za ovaj film jer, da je on rekao 'Ne', ja ga ne bih snimao."

"Zaista poštujem njegov film, ali mi ćemo snimiti pomalo drugačiji film s poštovanjem prema izvornoj priči i premisi. Radujem se tome. Već sam razgovor o tome čini me nervoznim jer sam vrlo uzbuđen zbog njega."

Brolin je dalje govorio o nekim sličnostima između Leejeve verzije i originala, otkrivši da će nekoliko ključnih scena ostati i u rimejku.

"Da", odgovara na pitanje da li će se borba čekićima pojaviti i u rimejku. "Tu su i čekići i nož i sve te stvari. Da li ćemo zadržati hobotnicu i još neke stvari? Biće nekih izmena, ali mislim da će biti zaista dobre."

Novi Oldboy još uvek nije dobio zvaničan datum premijere, ali glavni kasting je za sada gotov, tako da očekujemo i tu objavu u ne tako dalekoj budućnosti.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Yoga Hosers / Komedija / Fantastika / Horor
Yoga Hosers

Komedija / Fantastika / Horor
Max Rose / Komedija / Drama
Max Rose

Komedija / Drama
Gods of Egypt / Akcija / Avantura
Gods of Egypt

Akcija / Avantura
Eddie the Eagle / Komedija / Drama
Eddie the Eagle

Komedija / Drama
Forsaken / Drama / Vestern
Forsaken

Drama / Vestern
Spectre / Akcija / Avantura
Spectre

Akcija / Avantura
Miss You Already / Komedija / Drama / Romansa
Miss You Already

Komedija / Drama / Romansa
Novi filmovi