Sylvester Stallone spreman za "Rambo 5"
04. maj 2012. @ 11:26  |  vesti

Sylvester Stallone spreman za "Rambo 5"

Sylvester Stallone je u svojoj 65. godini izjavio da je spreman da se ponovo vrati u džunglu za peti film o Rambu. Glumac je rekao da radi na scenariju za film u kojem će se bivši vijetnamski veteran boriti u svojoj konačnoj bici.

U intervjuu za MTV, Stallone je nagovestio da bi se poslednje uporište ovog veterana moglo odigrati u Meksiku, u bici protiv kartela droge.

Stallone se prvi put našao u ulozi Ramba 1982. godine i posle toga je snimio tri nastavka, pri čemu je poslednji izašao 2008.

Stallone, koji je nedavno završio snimanje filma Expendables 2, kaže: "Sviđa mi se cela meksička situacija, šta se dešava tamo. Tako da trenutno radim sa tim zapletom na umu."

Kada je snimao First Blood, Stallone je imao žestoke sukobe sa rediteljem Tedom Kotcheffom i u jednom momentu je došlo do okršaja gde je Stallone slomio reditelju tri rebra. Izričito se protivio originalnom kraju u kojem Rambo čini samoubistvo i studio ga je tužio da bi se Stallone vratio na set i snimio scenu.

"Posle prve projekcije u Las Vegasu, morao sam da izađen van bioskopa i da povratim. Sve je bilo pogrešno. Umetnički potpuno ispravno. Emotivno potpuno pogrešno."

Kraj je bio ponovo snimljen i Rambo je ostao da živi.

"To je razlika. Nije naturalizam, već dramatični realizam. Filmovi su realistične fantazije. Meci su laki. Možete ih kupiti. Emocije nisu. One su neprocenjive."

Na pitanje u 2010. godini da li bi želeo da snimi još jednog Ramba, Stallone je odgovorio: "O Bože, ne. Ništa nije ostalo da se ubije!" Meksički narko bosovi, molimo, istupite.
Povezane teme: rambo, sylvester stallone
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
helena (neregistrovan) @ 14. nov 2012. 17:33 #1
Jedva cekam da Stalone snimi Ramba 5!Dosad sam gledala apsolutno sve njegove filmove i takodje sve do Ramba 4! Obozavam Silvestera Stalonea!!!!!!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Yoga Hosers / Komedija / Fantastika / Horor
Yoga Hosers

Komedija / Fantastika / Horor
Max Rose / Komedija / Drama
Max Rose

Komedija / Drama
Gods of Egypt / Akcija / Avantura
Gods of Egypt

Akcija / Avantura
Eddie the Eagle / Komedija / Drama
Eddie the Eagle

Komedija / Drama
Forsaken / Drama / Vestern
Forsaken

Drama / Vestern
Spectre / Akcija / Avantura
Spectre

Akcija / Avantura
Miss You Already / Komedija / Drama / Romansa
Miss You Already

Komedija / Drama / Romansa
Novi filmovi