Tom Cruise je novi Abraham van Helsing
06. maj 2012. @ 09:27  |  vesti

Tom Cruise je novi Abraham van Helsing

Tom Cruise je prihvatio ulogu Abrahama Van Helsinga u novoj avanturi o legendarnom holandskom lekaru i borcu protiv vampira, prenosi Deadline.

Cruise će se tako naći u novom filmu studija Universal o neprijatelju Drakule posle loše primljenog filma Van Helsing iz 2004. u kojem je glavnu ulogu tumačio Hugh Jackman.

Novi film produciraće Alex Kurtzman i Roberto Orci, scenaristi filmova Star Trek i Mission: Impossible III, kao deo njihovog dvogodišnjeg ugovora sa studiom Universal. Dvojac je takođe najavio i "oživljavanje" još jedne franšize ovog studija - The Mummy.

"Alex i Roberto su vrlo talentovani scenaristi i producenti koji poznaju vrednost velike priče u snimanju uspešnih mainstream filmova", izjavili su iz studija Universal. "Oni su bili važan deo u nekim u od najvećih holivudskih filmova i TV serija i mi smo vrlo srećni što će taj uspeh preneti i u Universal."

Još uvek nije jasno koja će biti njihova uloga u filmu o Van Helsingu. Njih dvojica su već zaduženi za pisanje scenarija za nastavak predstojećeg filma The Amazing Spider-Man, a nedavno su završili i pisanje scenarija za nastavak Star Trek-a.
Povezane teme: tom cruise, van helsing
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Yoga Hosers / Komedija / Fantastika / Horor
Yoga Hosers

Komedija / Fantastika / Horor
Max Rose / Komedija / Drama
Max Rose

Komedija / Drama
Gods of Egypt / Akcija / Avantura
Gods of Egypt

Akcija / Avantura
Eddie the Eagle / Komedija / Drama
Eddie the Eagle

Komedija / Drama
Forsaken / Drama / Vestern
Forsaken

Drama / Vestern
Spectre / Akcija / Avantura
Spectre

Akcija / Avantura
Miss You Already / Komedija / Drama / Romansa
Miss You Already

Komedija / Drama / Romansa
Novi filmovi