adidas Originals +Jeremy Scott i 2NE1
28. okt 2011. @ 12:20  |  vesti

adidas Originals +Jeremy Scott i 2NE1

Kolekcija jesen/zima 2011

Kao deo tima adidas Originals za kolekciju jesen/zima 2011, dizajner Jeremy Scott je još jednom uspeo da uzburka tržište i privuče pažnju na svoje popularne JS Wings patike koje nudi sa ovim proizvođačem sportske opreme. Dizajner se nedavno zaljubio u jedan bend, a snove o patikama koje će biti kao one pretočio je u stvarnost.

Zovu ih “To Anyone”, “21” čak i “Black Jack”, ženska grupa 2NE1 je najnoviji pop proizvod izvezen iz Koreje. Sada na uspešnoj turneji u domovini, četiri članice ovog benda, Cl, Dara, Bom i Minzy globalnu ekspanziju započele su početkom ove godine, osvojile su Aziju i polako svoju muziku šire po celoj planeti. 2NE1 ne prati samo reputacija jednog od najboljih pop proizvoda Azije, nego i vodećih ikona mode.
Sezona praznika koja je pred nama donosi mnogo novih stvari na tržište generalno, pa tako i nove JS Wings patike inspirisane ovom pop senzacijom dolaze u pravo vreme. Prve u nizu bice JS Collage Wings, jedinstveni dizajn sa mnoštvom boja i delovima od veštačkog krzna, sa već prepoznatljivim Scott krilima sa strane. Za one koji nisu spremni na ovoliko boja i dezena, Jeremy Scot i 2NE1 nude savršeno ženstvene patike, kao od belog satena, JS Wings 2.0.

Ograničena serija patika od tročlanog tima adidas Originals, Jeremy Scott i 2NE1 biće puštena u prodaju u novembru u Aziji, kao i odabranim prodavnicama širom sveta.

Povezane teme: Adidas, Jeremy Scott, 2NE1
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
parax @ 29. okt 2011. 01:12 #1
Ove sarene su definitivno najgadnije patike ikad
0 0
Jelena (neregistrovan) @ 19. maj 2013. 17:38 #2
Koliko kostaju ove bele,mnogo su lepe.:)☻♥♥
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje