Avalanche Risk City Jam 2017 - snowboard akcija na platou SPENSa
20. dec 2017. @ 12:19

Avalanche Risk City Jam 2017 - snowboard akcija na platou SPENSa

AvalanchRiskCityJam nastavlja tradiciju! Snowboard takmičenje u gradskim uslovima, po treći put biće održano 22. i 23. decembra u Novom Sadu na platou SPENSa. Fascinantna transformacija ravničarskog Novog Sada u privremenu osneženu ski i snowboard stazu, prethodne dve godine privukla je preko 4500 posetilaca dok organizitori CityJam takmičenja najavljuju brojne nove sadržaje i sjajan prateći program. Uz učešće više od 40 profesionalnih sportista iz 9 zemalja istočne i jugoistočne Evrope, posetioci će uživati u najatraktivnijem sportskom programu i pravoj zimskoj atmosferi.

CityJam - U petak, 22. decembra na platou Spensa i ujedno najvećoj ski i snowboard stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine, takmičiće se najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Prijave za CityJam takmičenje su i dalje u toku na sajtu www.arsf.rs, te su svi ljubitelji ovih sportova dobrodošli. Najbolji takmičari dobiće vredne nagrade, a posetioci priliku da uživaju u umeću i vratolomijama najboljih predstavnika zimskih sportova. Program počinje od 17 časova kada su zakazane kvalifikacije, dok će takmičenje trajati od 19 do 20:30h. Od 21 čas, nakon proglašenja pobednika, posetioci će imati priliku da nastave sa zabavom na žurci koja će trajati do ponoći.

CityJamMARKET - Pored takmičarskog dela programa, na platou će biti postavljeno pravo Zimsko selo u kojem ćemo moći da se oprobamo u raličitim ekstremnim sportovima prilagođenim za sve uzraste. Zimsko selo krasiće adrenalin poligoni, stena za penjanje, zip line, zona za ATB (mountain boarding) a svi ljubitelji MTB (mountain biking) će moći da uživaju u revijalnoj XC Eliminator trci koja će se delom odvijati unutar SPENSa i organizuje se u saradnji sa NBK InvictaBike. Posebnu poslasticu za posetioce predstaviće i štandovi sa gurmanskim specijalitetima, kuvanim vinom i čajem okruženi prirodnim jelkama sa busenom koje će doprineti pravom zimskom doživljaju. U saradnji sa artSCAPE plato će obogatiti i kretivni proizvođači dizajnerskog nakita i drugih rukotvorina. Ako vam se neki ukrasi ili jelka posebno svide, možete ih kupiti i odneti kući i na taj način preneti deo našeg raspoloženja u vaš dom.

U sklopu CityJama biće organizovana i razmena ski opreme te će Novosađani tokom oba dana manifestacije imati priliku da besplatno učestvuju u velikoj Ski razmeni u zapadnom holu SPENSa.

CityJamBike – Kako bi doživljaj ekstremnih sportova bio potpun, u subotu, 23. decembra biće održana i prva CityJam Bike trka u zatvorenom prostoru na SPENSu. Staza je osmišljena za sve ekstremne vozače bicikla, a pravo učešća imaju svi punoletni vozači, maloletni vozači sa važećom licencom, kao i maloletni vozači uz saglasnost roditelja/staratelja.

CityJamKIDS - Subota, 23. decembar rezervisana je za posetioce svih uzrasta i uživanje u pratećim sadržajima od 10 do 19 časova. Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca kada je organizovano takmičenje u skijanju za najmlađe. Mališane očekuju i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova.

Pogledajte kako je AvalanchRiskCityJam izgledao prošle godine:

AvalanchRiskCityJam organizuje udruženje Friška gora uz podršku INTERSPORT, SMOKING, NISSAN, Sportskog poslovnog centra Vojvodine - SPENS, Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Vojvodine, Turističke organizacije Novog Sada, Ski saveza Srbije i još mnogo drugih prijatelja programa.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.arsf.rs/city-jam, kao i na facebook stranici www.facebook.com/AvalancheRisk

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)