Chunky otvara petu Extra Bass sezonu u klubu Dandy 15. novembra
23. okt 2014. @ 09:51

Chunky otvara petu Extra Bass sezonu u klubu Dandy 15. novembra

Extra Bass, klupski projekat Baseline kolektiva otvara svoju petu sezonu 15. novembra u novosadskom klubu Dandy, koji se nalazi u hotelu Park. Ekskluzivni gost popularne klupske večeri je Chunky, zvezda britanske Bass scene.

Pevač, MC host, producent i DJ – Chunky zauzima jedinstveno mesto na novoj britanskoj andergraund muzičkoj sceni. Pravo iz Zimbabvea, odrastao u Mančesteru, rezident popularnih večeri u britanskim klubovima: Hoya Hoya, Riot Jazz, Hit & Run i True Tiger.

Svoj tinejdžedrski talenat MC hosta do producenta i DJ-a, Chunky prezentuje udruživanjem kroz Problem Child i MC's In The Mix, do samostalnog priznatog debi EP izdanja za londonsku kuću Swamp81.

Novosadska publika je imala priliku da ga upozna u ulozi MC hosta u okviru Swamp81 večeri 2011. godine na Happynovisad bini Exit festivala.

Chunky se vraća u Novi Sad da putem DJ nastupa predstavi novi i potpuno svež UK Bass zvuk.

Pored gosta iz Velike Britanije, na Extra Bass zabavi nastupiće A Skitzo iz Sarajeva, poznatiji kao DJ Ahmaad, balkanski skreč maestro koji uvek obraduje i oduševi publiku svojom energijom i veštinom brzog miksanja.

DJ RaDa, X-Coast i Rasheed su predstavnici lokalne ekipe Baseline, koja punih deset godina promoviše Bass kulturu i muziku u Novom Sadu.

Cena ulaznice do ponoći je 200 dinara, dok je nakon ponoći 300 dinara.

Program počinje od 23h.

Više informacija: www.facebook.com/extrabasslive

Povezane teme: Extra Bass, Chunky
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)