Dance Arena spremna za 3D spektakl
12. jul 2012. @ 13:04

Dance Arena spremna za 3D spektakl

Večeras u 18 sati otvaraju se kapije trinaestog Exit festivala, koji će traje do nedelje, 15. jula do ranih jutarnjih sati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Tokom četiri dana festival će ugostiti preko 400 izvođača na 22 bine, a sinoć je održana generalna proba na Dens areni na kojoj će prvi put biti 3D efekata.

Impozantna scena sinoć na Petrovaradinskoj tvrđavi, laseri, 3D projektori i odlično ozvučenje koji najavljuju spektakl na jednoj od omiljenih bina Exita - Dens areni.

Vremenska prognoza
Vreme će ove godine izgleda biti nalonjeno stanovnicima države Exit, s obzirom na činjenicu da su za naredna 4 dana prognozirane dnevne temperature od oko 30 stepeni Celzijusa, sa vedrim i sunčanim nebom.
Program na glavnoj bini Exita počinje u 20 sati, nastupom domaćeg sastava Kriške i velške mešavine metal, pank i rege zvuka, Skindred. Sledi nastup Gosipa i pop legende, Duran Duran.

After 2AM program glavne bine festivala ugostiće Sub Focus DJ Set i MistaJam. Dence arena predstaviće elektronsku atrakciju Avicii.


Povezane teme: Exit festival
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
broki (neregistrovan) @ 12. jul 2012. 14:12 #1
E ovoliko ce publike koliko je na slikama ce biti sl. godine
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)