Elektrana Neon Nacht
28. maj 2010. @ 12:45

Elektrana Neon Nacht

petak, 28. maj @ KC Grad (Beograd)

Elektrana vas poziva na Neon Nacht, prefinjenu vožnju kroz synth-wave 80`s uz analogne mašine tog vremena, u petak, 28. maja u KC Grad u Beogradu. Uz markantne dj setove i striktan nastup sa BLAME i SIXHT JUNE nećete ostati ravnodušni. Ovo je ujedno i promocija SIXTH JUNE LP izdanja objavljenog u martu ove godine za nemačku izdavačku kuću genetic music/no emb blanc.

Sixth June je electro dark pop duo koji čine Laslo i Lidija. Na relaciji Beograd-Subotica-Berlin nastaje njihov prvi album koji u martu ove godine izdaju za nemačku izdavačku kuću genetic music/no emb blanc. Na promotivnom koncertu u KC Grad 28. maja moći ćete da kupite Sixth June LP, po ceni od 1500 din.

Blame je hitech / industrial / cryogenic electro sastav iz Beograda, aktivni na sceni od 2003, objavili su album za nemačku izdavačku kuću Klangdynamik Records u 2008, i upravo spremaju izdanje svog drugog albuma pod nazivom 'Convergent Fields' (Q3 2010). Pokrivaju širok spektar zvuka, od plesnih numera do introvertnih instrumentala.

Cena ulaznice do ponoći 200 RSD, posle ponoći 300 RSD.

Live Acts:

SIXTH JUNE
BLAME

DJs:

CALIGARI
neoModern
Grof K.T.I
Cri Du Chat

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)