A Oskara dobija.... Moonlight?
27. feb 2017. @ 09:16  |  vesti

A Oskara dobija.... Moonlight?

Sinoć je održana 89. po redu dodela nagrada Američke filmske akademije. Ovogodišnji hit La La Land bio je favorit na koji su skoro svi računali, ali ono što je usledilo na samom kraju ceremonije iznenadilo je apsolutno sve i ne bi nas čudilo da su milioni gledalaca u tom momentu bili zaprepašćeni.

Sve je išlo glatko. Emma Stone je (očekivano) uzela nagradu za svoj rad na pomenutom La La Landu, baš kao i režiser ovog filma, Damien Chazelle. Akademija je (isto očekivano) progledala kroz prste Caseyju Aflecku i dala mu Oskar za najbolju glavnu mušku ulogu uprkos optužbama za seksualno uznemiravanje koleginica, a Zootopia je proglašena najboljim animiranim ostvarenjem.

I onda su verterani Warren Beatty i Faye Dunaway izašli na binu da proglase najbolji film godine. Od tog momenta pa nadalje sledi nekoliko najneprijatnijih minuta u istoriji televizije, sličan onome na dodeli Miss Universe nagrade iz 2015. Da, znate o čemu pričamo... rečeno je pogrešno ime.


Pogledajte kako je to bilo....
Da stvar bude čudnija, Warren Beatty, glavni krivac za ovu nezgodu, tvrdi da je u rukama držao pogrešnu kovertu - onu namenjenu Emmi Stone na kojoj piše "La La Land" i da je zbog toga došlo do greške. Međutim, Emma tvrdi da je pomenuta koverta, od momenta kada je proglašena za najbolju glumicu, sve vreme bila kod nje!

Šta god da je po sredi, mi se veselimo tvitovima i mimovima kojima ćemo se smejati u narednih par dana.

Listu svih nagrađenih možete pročitati OVDE.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi