Ben Aflek je najbolji Betmen, prema rečima Kevina Smita
27. jan 2016. @ 09:44  |  vesti

Ben Aflek je najbolji Betmen, prema rečima Kevina Smita

Svakim novim trejlerom i tizerom za film Batman V Superman: Dawn of Justice, dobijamo sve bolji uvid u Ben Aflekovo portretisanje Brusa Vejna/ Betmena. Iako nas do premijere dele još puna dva meseca, već se na internetu pojavila opklada na temu ko će pobediti u najvećem superherojskom duelu na filmskom platnu. I dok neki sumnjaju u njegovu sposobnost da dobro iznese ulogu Mračnog viteza, Ben Aflek je dobio direktnu podršku od Kevina Smita.


Smit je izjavio da Aflekova uloga najviše podseća na Frenk Milerovu verziju iz čuvene grafičke novele Povratak Mračnog viteza, koja je maltene redefinisala američki superherojski strip. Ovaj scenarista i režiser je rekao da je Aflek najbolji Betmen koga smo do sada imali prilike da vidimo.

’’Kod Betmena je zapravo najzahtevnije odglumiti Brusa Vejna, zato što tada ne nosite masku i morate da budete ljudsko biće. A Ben Aflek je pravi Brus Vejn, rođen je za tu ulogu’’, izjavio je Smit.

Smit je iskoristio intervju na Sandens festivalu kako bi ispričao anegdotu o Aflekovoj ulozi Derdevilaiz 2003. godine. Prema njegovim rečima, Aflek mu je po završetku snimanja rekao da nikada više neće igrati kostimiranog junaka. Kada je Smit saznao da je Aflek prihvatio ulogu Brusa Vejna, malo mu je falilo da ga pozove telefonom i podseti na njegovu raniju odluku, ali je shvatio da mu je ipak previše drago što će videti Afleka u ulozi kakvu zaslužuje.

Pored Afleka kao Betmena, u filmu će se naći i Henri Kevil (Supermen), Gel Gado (Wonder Woman) , Džesi Ajzenberg (Leks Lutor), dok režiju potpisuje Zek Snajder. Premijera filma Batman V Superman: Dawn of Justice zakazana je za 25 mart.


FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
strasno (neregistrovan) @ 30. jan 2016. 12:16 #1
Hahahaha, vazi...Placeni intervju...Videli smo ga u Dardevilu, ocaj
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi