Benedikt Kamberbač o Doktor Strejndžu-u i Šerloku
15. jan 2015. @ 22:49  |  vesti

Benedikt Kamberbač o Doktor Strejndžu-u i Šerloku

Sve oči Holivuda uprte su ovih dana u Benedikta Kamberbača zbog njegovog najnovijeg filma Imitation game. A koliko pažnje dobija ovaj simpatični Britanac, dokazuje i intervju koji je Vol Strit Žurnal uradio sa njim. Na pitanje da li misli da njegova uloga Doktora Strejndža predstavlja veliki rizik, Kamberbač je odgovorio:


Ne, ne mislim da je to veliki rizik, jer je u pitanju Marvel. Pretvaranje običnih likova iz stripova u spektakularne filmske heroje je postala redovna stvaru u Marvelu. Ovaj film je dosta drugačiji, uvešće jedan potpuno novi element u ovaj filmski univerzum. Prilično sam uzbuđen što ću raditi sa Skotom Deriksonom, koji ima beskrajnu maštu, kao i sa svim ostalim ljudima u Marvelu koji odlično rade svoj posao.

A da li je Benedikt kao dečak čitao stripove?

Ne, dok sam odrastao, nisam čitao puno stripova. Možda malo Asteriksa, ali to bi bilo sve. Nismo imali puno stripova u našoj kućnoj biblioteci. Ali zato ih sada čitam, neprestano.

Kamberbač je dodao da pored promocije aktuelnog filma ima i dosta drugih obaveza:

Trenutno sam angažovan na više projekata. Moram da završim sa Hamletom, a tu je i Šerlok Božićni special koji krećemo da snimamo za tri dana. Ups! Da, tako je. To počinje.

Mi jedva čekamo da pogledamo poslednji Kamberačov film i samo neka je on nama zauzet gomilom projekata. Kako do sada od njega nismo videli nijedan promašaj, verujemo da će najavljeni Marvelov hit, kao i nastavk serije o poznatom detektivu biti pun pogodak.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi