Bruce Campbell o filmu "Army of Darkness 2"
01. apr 2013. @ 15:58  |  intervju

Bruce Campbell o filmu "Army of Darkness 2"

Dok se nastavci ređaju jedan za drugim, ovaj je strpljivo sedeo na vrhu gomile i čekao svoj momenat.

Misli se, naravno, na ponovnu saradnju između reditelja Sama Raimija i glumca Brucea Campbella i film Evil Dead IV.

Pre nekoliko nedelja, dok je promovisao svoj aktuelni film Oz The Great and Powerful, Raimiju se omaklo, pa je otkrio da on i njegov brat Ivan Raimi rade na scenariju za četvrti film u Evil Dead seriji. Producent Rob Tapert je potvrdio ovu izjavu, kao i sam Ash, odnosno Bruce Campbell.

"Prijem rimejka Evil Dead Fedea Alvareza bio je prilično dobar do sada, tako da ohrabreni time, Sam i ja smatramo da bi možda trebalo da sklonimo prašinu sa stare motorne testere", smeje se Campbell. "Ako će ovaj film pomoći u snimanju Army of Darkness 2, neka bude tako."

Izgleda kao da ovo nije Evil Dead IV koliko direktni nastavak Raimijevog filma Army of Darkness iz 1992. godine sa srednjevekovnom tematikom, u kojem Ash, jednoruki junak sa motornom testerom prelazi u staru Englesku da bi se suočio sa nemrtvim zlom.


"Evil Dead IV, Army of Darkness 2... kako god želite da ga nazovete", kaže Campbell. "To su nasumične ideje u Samovoj glavi. Polako ćemo. Upravo je završio sa Ozom i on će sada odmarati neko vreme i raditi tokom leta zajedno sa bratom na ovoj priči. Koliko ja znam, može da puši cigare u kolibi na jezeru ili da radi, ko zna?"

Iako su braća Raimi zadužena za priču, Empire je upitao Campbella, koji će ponovo glumiti i producirati film, šta misli, gde će se priča nastaviti. Poznato je da Army of Darkness ima dva kraja, pa koji bi Campbell izabrao za nastavak priče?

Sam Raimi i Bruce Campbell

"Ja bih odabrao postapokaliptični, jer vam daje mnoge mogućnosti za Omega Man film, kao i suparnike", kaže on. "Bio bi to vrlo zanimljiv svet. Ali, slažem se sa svim što bude. Siguran sam da će Sam smisliti neku besmislenu priču i neverovatno putovanje, tako da se ne opterećujem time kako će priča početi i završiti."

"Najzabavnija stvar je ponovno sarađivanje sa Samom Raimijem", nastavlja on. "To je jedini razlog zbog kog snimam ove izuzetno teške filmove."

Campbell potvrđuje da nikad nije postojala šansa da se Ash pojavi u Evil Dead rimejku iz jednog jednostavnog razloga. "Ne želim da Asha režira bilo ko osim Sama Raimija. On ima vlasništvo nad tim likom, tako da nas je to ohrabrilo."

Ali, on kaže da jedva čeka da ponovo uzme motornu testeru u svoje ruke, sa dvadeset godina starijim Ashom, ali ne nužno i mudrijim. "On će i dalje biti idiot i gubitnik", smeje se Campbell. "Radujem se povratku tom junaku i tome što će ponovo uprskati stvari!"
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi