Charlize Theron i Sandra Bullock ukrale uloge muškim kolegama
24. okt 2015. @ 15:31  |  vesti

Charlize Theron i Sandra Bullock ukrale uloge muškim kolegama

To da glumci odustaju od određenih projekata u toku pretprodukcije (a ponekad čak i za vreme snimanja) je sasvim normalna pojava.

Umesto njih, unajmljuju se novi glumci koji će tumačiti tu istu ulogu i tu se problem obično rešava.

Menjanje podataka o starosti, fizičkim karakteristikama i rasnoj pripadnosti tih likova od onoga što se nalazi u originalnom scenariju je, takođe, sasvim uobičajeno.

No, unajmiti glumicu da zameni glumca koji je odustao od uloge u određenom filmu (i to tako da ona tumači istovetnu ulogu) je nešto što se ne dešava baš često. Ove godine, u Holivudu, to se desilo već dva puta.


Prvo je do nas stigla vest da je Sandra Bullock u jednom filmu dobila ulogu koju je trebalo da tumači George Clooney nakon što je on odustao od nje. U pitanju je uloga u političkoj drami Our Brand Is Crisis.Iskreno rečeno, sada nas zanima da li bi film bio išta bolji da je sve išlo po prvobitnom planu.

Nedugo zatim, usledilo je još jedno iznenađenje. Charlize Theron je dobila ulogu u predstojećem filmu The Gray Man koja je prvobitno bila namenjena Bradu Pittu. I sama činjenica da se u naslovu filma spominje imenica "muškarac", a da će glavnu ulogu u njemu na kraju ipak tumačiti žena, govori o tome da je ovo zaista velika stvar.


Ali, to nije sve! Dotična uloga se odnosi na lik plaćenog ubice i nekadašnjeg CIA agenta... Dakle, uloga za koju biste sigurno u prvi mah pomislili da je tumači muškarac.

Sve u svemu, nadamo se da će se ovaj "trend" na kraju pokazati kao veliki korak za Holivud (a ipak tako mali za nas obične smrtnike).
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi