Comic-Con 2015: Trejleri koji su nam zagolicali maštu
14. jul 2015. @ 22:17  |  vesti

Comic-Con 2015: Trejleri koji su nam zagolicali maštu

Comic-Con, tradicionalno okupljanje štrebera svih okupacija, u nekoliko poslednjih godina preraslo je u masovni događaj posvećen pop kulturi.

Na njemu možete na svakom koraku sresti neku od najvećih zvezda današnjice, lice u lice popričati sa autorima čija ostvarenja nestrpljivo očekujete, te kupiti suvenire, rekvizite i igračkice inspirisane vašim omiljenim stripovima i filmovima. Povrh svega toga, možete se čak i pobliće upoznati sa blokbasterima i TV hitovima koji nas tek očekuju. I tako dolazimo do fantastičnih trejlera, šlaga na torti svakog Comic-Cona-a.

Ovaj put, prestasvljamo vam deset filmova i serija od kojih u narednoj godini najviše želimo.

1. Ash vs Evil Dead

Nastavak The Evil Dead franšize u sve popularnijem TV formatu. Ovaj "horror sitcom" osmislili su Sam Raimi i Bruce Campbell lično, i emitovaće se na mreži Starz.


2. Heroes Reborn

Čuveni Heroji konačno dobijaju davno zasluženi nastavak, ali ovaj put u obliku miniserije na originalnom kanalu NBC.


3. Rock the Kasbah

Komedija u kojoj snage ukrštaju Billy Murray, Danny McBride i Zooey Deschanel govori o zastarelom rok menadžeru koji svog poslednjeg preostalog klijenta vodi na turneju po Afganistanu.


4. Superman v Batman: Dawn of Justice

Dva najpoznatija heroja čija je jedina misija spašavanje dobrih ljudi od nepravde jedan protiv drugog? Ben Aflek u Batman odelu? Koja je poenta ovog filma?


5. The Shannara Chronicles

Za razliku od gotovo nepostojećeg muzičkog, MTV ima sve zanimljiviji serijski program. Serija je rađena po istoimenom serijalu knjiga koji je smešten u fitkivni svet fantazije u kojem se ukrštaju magija i primitivna tehnologija.


6. Sherlock Special

Ove godine Sherlock (onaj kojeg tumači Benedict Cumberbatch) preskače sezonu, ali nas zato oko Božića očekuje specijal smešten u viktorijanski London... što svakako zvuči zbunjujuće i potpuno je nevezano za ostatak serije.


7. Star Wars: The Force Awakens

JJ Abrams koji potpisuje ovo ostvarenje je vrlo ambiciozan, te ga naziva epskom operom smeštenom u svemir. U pitanju je početak sasvim nove Star Wars triologije što nas istovremeno raduje i plaši.


8. Deadpool (nadamo se boljem snimku uskoro)

Novi superherojski film iz Matvelove kuhinje, a ujedno i osmi po redu iz X-Men serije. Kažu da je na konferenciji baš ovaj trejler dobio najviše ovacija.


9. The Walking Dead: Season 6

Serija je u prošloj sezoni konačno krenula u pravom smeru (i to u dobrom tempu), pa nas zanima da li će se to nastaviti i u narednom periodu.


10. Suicide Squad

Batman se u svojoj karijeri susreo sa prilično uvrnutim suparnicama i psihopatama koji su prigrlili zlo kao poslednju slamku spasa. A šta dobijete kada sve te ludake nabacate na gomilu? Pa, tim samoubica.

.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi