Da li će Doctor Strange biti horor film?
31. jul 2014. @ 13:12  |  vesti

Da li će Doctor Strange biti horor film?

U razgovoru za Empire Magazine, generalni direktor Marvel studija, Kevin Fiege, pričao je o budućim filmskim i televizijskim projektima ove kompanije. Na kraju samog razgovora, novinari su ga pitali da li će, s obzirom na činjenicu da je režiser Scott Derrickson u filmskoj industriji poznat po svojim horor ostvarenjima, Doctor Strange biti horor film. Fiege je na to odgovorio:
''Ukoliko obratite pažnju na ranije radove režisera koje angažujemo, mogle bi se naći nekakve naznake kakav bi 'ton' filma mogao biti, ali to nije uvek slučaj. Braća Ruso, koji su poznati po njihovim sitkomima, nisu od filma Captain America: The Winter Soldier napravili sitkom. Ne, ne bih rekao da to što je Scott ranije radio samo horor filmove znači da će Doctor Strange biti horor film. To znači da je on talentovan režiser i smatramo da bi mogao da ubaci nešto jedinstveno i sveže u film. Ali mogle bi se naći neke strašne scene. Ima strašnih scena u svim našim filmovima. Mogu da kažem da će biti nekih strašnih likova sa kojima će Strange morati da se suoči.''

Scott Derrickson je poznat po horor filmovima Hellraiser: Inferno, The Exorcism of Emily Rose, Sinister i Deliver Us From Evil. S obzirom da će na scenariju raditi Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer, koji su nam podarili jedan od najvećih promašaja od filmova rađenih po stripu – Dylan Dog: Dead Of Night, ne znamo šta da očekujemo od ovog filma.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi