DiCaprio i Winslet nezadovoljni svojim glumama u "Titaniku"
31. mar 2012. @ 11:03  |  vesti

DiCaprio i Winslet nezadovoljni svojim glumama u "Titaniku"

Glumačke zvezde filma Titanic ponovo su se okupile u Londonu povodom premijere nove, "doterane" 3D verzije popularnog filma iz 1997. godine. Iako je reditelj James Cameron nahvalio novu verziju kao izvanredno filmsko delo, glumci su mogli samo da se poviju zbog svojih gluma iz sredine 90-ih, prenosi britanski Daily Mirror.

Glavna glumica Kate Winslet je prešla veliki put od tada, osvojivši Oskara, kao i veliki broj pozitivnih filmskih kritika. Na crvenom tepihu ispred Royal Albert hale, glumica je opisala ponovno gledanje filma kao "izuzetno čudno iskustvo", rekavši, "Moj američki akcenat je bio loš!"

Kate Winslet na premijeri filma Titanic 3D

Iako su sporedni glumci kao što je, recimo, Billy Zane, došli na premijeru filma, Katein glavni kolega Leonardo DiCaprio nije bio u mogućnosti da prisustvuje događaju zbog snimanja novog filma Quentina Tarantina Django Unchained.

Winslet je rado govorila o njihovom zajedničkom vremenu provedenom na snimanju Titanic-a, rekavši, "Leo je ostao veoma veliki deo mog života."

James Cameron, Kate Winslet i Billy Zane na premijeri filma Titanic 3D

Uprkos tome što nije došao na premijeru, reditelj James Cameron je rekao da je DiCaprio pogledao jedan deo 3D filma. Cameron je za OK Magazine rekao da glumac takođe nije bio zadovoljan svojom glumom.

"To je bilo pre nekoliko meseci i nisam mu pokazao ceo film, već samo 18 minuta. Nije mogao da veruje. Rekao mi je, 'Bio sam tako mlad. Pogledaj me.' On se praktično zavukao pod stolicu. Bio je to dobar momenat."

Premijera filma Titanic 3D u domaćim bioskopima zakazana je za 5. april 2012.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
vanessa (neregistrovan) @ 17. jul 2012. 11:45 #1
ja obozavam gledat titanik
0 0
josip (neregistrovan) @ 18. avg 2015. 02:05 #2
Leonardo i kate poznatiji po imenu jack i rose naj bolji ste glumci ikada a rose je naj ljepsa glumica na svijetu a film titsnik naj bolji je i zsto molim da titsnik bude jako cesto na tn..
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi