Disney potvrdio planove za animirani film "Big Hero 6"
04. jul 2012. @ 08:11  |  vesti

Disney potvrdio planove za animirani film "Big Hero 6"

I pre nego što su Disney i Marvel uspeli zvanično da objave planove na Comic-Con-u, prošle nedelje je iscurela vest o njihovim velikim budućim planovima. Među filmovima u razvoju nalazi se igrana verzija Guardians of the Galaxy, što i nije neko iznenađenje s obzirom da se o tome govori već nekoliko proteklih godina.

Ono što je fanove mnogo više iznenadilo je najava animiranog filma Big Hero 6. Možda u svetu nisu tako poznati poput Osvetnika (The Avengers), ali Marvel-u ionako ide dobro sa junacima koji nisu tako poznati sveopštoj publici.

Big Hero 6 je tim iza kog stoji japanska vlada koja je zahtevala sopstveni odgovor na Iron Man-a i njemu sličnima. Ovaj tim junaka je imao ograničeniju seriju stripova, ali i pored toga je iznedrio pojedine zanimljive likove.


Ekipu čine Sunfire, koji može da koristi sunčevu energiju kao oružje; Silver Samurai, ratnik sa istorijom sa Wolverinom; trinaestogodišnji dečak genije Hiro; njegov ogromni robot Baymax koji može da menja oblike; Honey Lemon, žena sa torbicom koja predstavlja portal u drugu dimenziju; i Go-Go Tomago, junakinja koja može da leti.

S obzirom da njihove neobične moći, može se videti zbog čega se Marvel odlučio za animiranu umesto za igranu verziju. Više vesti o ovom projektu očekuje se 13. ili 14. jula, kada će Disney i Marvel održati svoje velike panel diskusije na Comic-Con-u u San Dijegu.
Povezane teme: disney, marvel, big hero 6
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi