Džon Berntal kao Panišer u drugoj sezoni Daredevila
17. jun 2015. @ 13:30  |  vesti

Džon Berntal kao Panišer u drugoj sezoni Daredevila

Baš kada smo pričali da bi bilo dobro ponovo videti Panišera na ekranu, ljudi iz Marvela su pronašli način da ovog anti-heroja uvrste u sve obimniji filmsko-serijski univerzum. Panišer će se pojaviti u drugoj sezoni serije Daredevil, a glumiće ga Džon Berntal, publici poznat po svojoj ulozi u seriji Okružen mrtvima.


Iz Marvela su dali tačan opis uloge koju će Panišer imati u seriji.

’’To je odmetnik koji po svaku cenu želi da očisti Hels Kičen od kriminala, bez obzira koliko rezultati bili tragični.’’

Panišer je jedan od najprepoznatljivijih Marvelovih likova i već tri puta je bio ekranizovan i to 1989. sa Dolp Lundgrenom u ulozi Frenka Kasla/ Panišera, 2004. (Tomas Džejn) i 2008. sa Rej Stivensonom nazvan Punisher: War Zone. Ipak, ovo će biti prvi put kako je Panišer deo celokupnog Marvel univerzuma.

’’Panišerovo pojavljivanje će uneti dramatične promene u svet Meta Murdoka i više ništa neće biti isto’’, izjavio je Džef Leb iz Marvela.

Druga sezona Daredevila planirana je za 2016. godinu. Čarli Koks će ponoviti ulogu Meta Murdoka/ Daredevila koju je tako dobro izneo, dok će do sitnijih promena doći ’’iza kamere’’. Stiven Denajt će seriju prepustiti Marku Ramirezu i Dagu Petriju – dvojcu koji su već radili na mega uspešnoj prvoj sezoni.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi