Džos Vidon bi se rado vratio u Marvel, ali pod jednim uslovom
05. jun 2016. @ 09:46  |  vesti

Džos Vidon bi se rado vratio u Marvel, ali pod jednim uslovom

Iako su braća Ruso trenutno najveće face u Marvelovom filmskomuniverzumu, moramo se složiti da možda ne bi ni došlo do Građanskog rata da nije DžosaVidona. Vidon je odgovoran za okupljanje ekipe Marvelovih najboljih heroja 2012. godine i ubacivanje franšize Marvelovih filmova u veću brzinu. Iako je odlučio da nakon filma Era Altrona “okači plašt“ kako bi se posvetio ostalim projektima, izgleda da bi se proslavljeni režiser vratio Marvelu pod određenim uslovima.

Želi da režira A-Force film.

Tokom poslednjeg intervjua za The Wrap, Vidon je otkrio da bi se rado vratio Marvelu kada bi mogao da radi na filmu o ženskim Osvetnicima. On je takođe izjavio da, u slučaju da mu odobre projekat, fanovi mogu da očekuju nešto potpuno drugačije od njegovih dosadašnjih Marvel filmova.

“Da, u poslednje vreme sve više težim ka pričama nalik Džesiki Džons, nego ka Supergirl zapletima kakve moja ćerka želi“, izjavio je Vidon.

Fanovi znaju da ovakva postavka superheroina već postoji u Marvelovom univerzumu. A-Force, super tim koji predvodi Žena-Hulk sadrži jednog lika koga Marvel uveliko planira za velike ekrane – Kapetana Marvel. Iako je Kerol Denvers “zakazana“ za 2019. (nakon potencijalnog predstavljanja u filmu Avengers: Infinity war), Vidon je hteo da je ubaci još u Eru Altrona. Kako nije dobio priliku da je prikaže u sopstvenom filmu, Vidon je potvrdio da se Kapetan Marvel nalazi u rasporedu i to sve zahvaljujući predsedniku Marvel studija, Kevinu Fajgu.

“Kevin se dosta pomučio kako bi se izborio za njeno mesto u filmskom univerzumu, tako da je ovo tek početak“, izjavio je Vidon.

A sa Kapetanom Marvelom u zvaničnom rasporedu, možemo samo optimistično da navijamo da Vidon dobije šansu za A-Force. Uostalom, šta bi ih koštalo? Pa ovaj lik nikada ne promašuje kada su superheroji u pitanju.

Da li biste vi gledali A-Force film? Napišite vaše mišljenje u komentaru i ne zaboravite da podelite ovu vest na društvenim mrežama sa prijateljima.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi