Elijah Wood o filmu "The Hobbit"
28. jan 2012. @ 16:04  |  intervju

Elijah Wood o filmu "The Hobbit"

Sa premijerom filma za samo 11 meseci, Elijah Wood je govorio o tome koliko je nostalgično bilo vratiti se u vreme u snimiti još neke scene u poznatom okruženju Srednje Zemlje.

"Osećao sam se kao da mi je neko poklonio taj povratak", kaže Wood za Collider. "Ponovo sam došao u Hobiton, prvi put posle 11 godina. U Hobitonu sam napunio 19 godina. Sada imam 30. To je dosta stvari stavilo u perspektivu. Bilo je prelepo. Bilo je prelepo vratiti se."

"Bio sam tamo mesec dana, i veći deo vremena sam bio na setu i upoznavao se sa dosta novih članova ekipe, sretao se sa nekim starim prijateljima, i bio ponovo u Velingtonu. Osećao sam se kao kod kuće, i svi ti ljudi su kao jedna velika porodica za mene. Bilo je neverovatno!"

Wood nastavlja o tome kako su se stvari promenile u smislu nove tehnologije koja je dostupna Jacksonu i njegovom timu, objašnjavajući kako su im nove 3D kamere omogućile da malo "začine" stvari.

"Čudan je osećaj upustiti se u 3D i prihvatiti ga, ali je istovremeno i potpuno neverovatno", kaže Wood. "Zaista je cool videti 3D na setu, i znati kako će snimci na kraju izgledati. Tehnologija je izuzetno dobra sada."

"Sada, pošto će se The Hobbit snimati digitalno, možemo da vidimo punu HD sliku u 3D-u, uglavnom onako kako će izgledati kada se projektuje na veliki ekran. To je izvanredno!"

Premijera filma The Hobbit: The Unexpected Journey očekuje se u decembru 2012. Nastavljamo sa odbrojavanjem...
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi