Fargo u novoj sezonu dobija odličnu glumačku postavu
12. jan 2015. @ 14:17  |  vesti

Fargo u novoj sezonu dobija odličnu glumačku postavu

Fargo je bila jedna od onih serija o kojoj su ljudi sudili (uglavnom negativno) i pre nego što je emitovan pilot. Uglavnom iz razloga što je kult originalnog filma braće Koen i dalje jak, te niko nije mogao ni da zamisli tu čuvenu priču u televizijskom formatu.

Ispostavilo se, međutim, da su sve strepnje bile uzalud, jer se Fargo pokazao kao jedna od najboljih stvari koje su se desile američkoj televiziji u ovom veku. Osim što je već pokupio brojne nominacije, o njegovoj genijalnosti se složila i kritika i publika, te ako niste još uvek pogledali ovu mini seriju obavezno to učinite što pre!

No, kako to obično ide, sada su očekivanja od sledeće sezode podignuta u nebesa, i sva je sreća što je prva priča potpuno zaokružena i što konačno možemo da se pozdravimo od legende o koferu zakopanom u snegu. Ipak, najjača karika prve sezone je svakako bila genijalna glumačka postava. Billy Bob Thorton, Martin Freeman i Alisson Tolman zasluženo su dobili nominacije za Zlatni globus, Colin Hanks (sin slavnog oca Toma) nas je potpuno šarmirao, a svaka scena u kojoj se pojavio komičarski duo Key i Peele bila je potpuno fantastična.

I šta dalje? Ima li smisla ići dalje uopšte?

Pa sudeći po mišljenju kreatora Noah Hawleyja, Fargo krije još puno puno tajni koje tek treba otkriti, a naredna sezona doneće nam jednu sasvim novu i opet originalnu priču. "To će biti jedna epska priča", rekao je Hawley. "Ali, zadržaćemo taj čuveni fargovski ton. Ipak, meni se čini da se Ethan i Joel u svojim filmovima nikada ne ponavljaju, i bilo bi prosto pogrešno da uradimo opet istu stvar".


Zasad znamo da ćemo u drugoj sezoni pratiti priču o jednom bračnom paru iz malog grada koji se nalaze usred rata između sitnih gradskih kriminalaca i velike kriminalne korporacije. Priča će biti smeštena u 1979. godinu u mestu Sijuks Fols u Severnoj Dakoti i Luvernu u Minesoti.

A sada nešto o glumačkoj ekipi...

Dakle, glumac Patrick Wilson (kojeg znate iz odličnog hororca Conjuring, te filmova Hard Candy i Watchmen) glumiće Loua Solversona, policajca iz Minesote, inače vijetnamskog veterana, poznatog poštenjaka, odanog supruga i oca male Molly. I ono što je najzanimljiije - to su ista ona Molly i njen otac (na slici gore) koji glume glavne uloge u prvoj sezoni, što znači da mi na ovaj način saznajemo istoriju njhove porodice.

Iskusni Ted Danson (CSI, Cheers, Bored to Death) glumiće njegovog tasta, veterana iz Drugog svetskog rata kojeg možemo okarakterisati kao pravog kauboja.


Jean Smart (Garden State, Sweet Home Alabama, 24), dama je iz mafijaške porodice koja nakon muževljeve smrti pokušava da preuzme njegov posao.

Posebno lepa vest je to da će se u glumačkoj ekipi, u kategoriji epizodnih glumaca, naći i Nick Offerman, čovek koji nam je uteletvorio jedan od najboljih komičnih likova - Rona Swansona iz serije Parks and Recreation.

Pored njega, u epizodnim ulogama će se, između ostalih, naći Kieran Culkin (iliti normalniji Culkin koji nije bio onaj glavni mali iz Sam u kući) i Kristen Dunst.
Povezane teme: fargo
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
(neregistrovan) @ 13. jan 2015. 10:49 #1
Velika greška, i Kieran je glumio u oba dela Home alone. :)
0 0
admin (neregistrovan) @ 13. jan 2015. 14:28 #2
Oooops! Ispravljamo! :)
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi