Frenk Miler o Aflekovoj ulozi Betmena
11. jun 2016. @ 10:55  |  vesti

Frenk Miler o Aflekovoj ulozi Betmena

Nezavisno od toga da li je u pitanju bila negativna ili pozitivna kritika filma Betmen protiv Supermena: Zora pravednika, svi kritičari su se složili oko jedne stvari – Ben Aflek je sjajan Betmen (verovatno i zbog toga Warner Bros toliko žuri da uradi solo Betmen film). A sada je došao red i na čuvenog strip scenaristu Frenka Milera, čiji je rad na Povratku Mračnog viteza umnogome inspirisao Snajderov film, da izrazi svoje mišljenje o Aflekovoj ulozi.

Na prošlonedeljnom MegaCon-u u Orlandu, Miler nije hteo da govori uopšteno o filmu, ali je istakao da je navijao za Betmena i da su Aflek i Warner Bros studio više nego dobrodošli da ga konsultuju za predstojeći solo film. Ono što je zaista retkost za Frenka Milera, poznatog po tome da ne štedi filmsku industriju kada nešto petljaju oko njegovih omiljenih likova, je to što jasno pohvalio Aflekov rad.

“Dopalo mi se. On je dobar glumac. Verovatno je jako dobro upoznat sa tematikom i sa velikom strašću pristupa ulozi.“

Da li se vi slažete sa Milerovom izjavom? On definitivno dobro poznaje Betmena, naročito ako uzmemo u obzir njegov rad na stripovima poput Godina prva, Povrtatak/Odmazda Mračnog viteza, All-Star Betmen i Robin. Bilo bi interesantno kada bismo videli još filmova inspirisanih ovim kultnim stripovima. Podelite vaše mišljenje sa nama u komentarima.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi