Game of Thrones restoran uskoro u Londonu
07. feb 2015. @ 20:16  |  vesti

Game of Thrones restoran uskoro u Londonu

Ukoliko ste nalik prosečnom fanu „Igre prestola“ („Game of Thrones“) verovatno ste već par puta gledali jedne za drugim scene prepune krvavog nasilja, uvrnutog seksa, bogatih gozbi, i onda se zapitali „Hmm... kakvog li je ukusa sva ta hrana?“. Pa, ukoliko se u periodu između 13. do 15. februara nađete u Londonu, bićete pravi srećnici jer vas tamo čeka prava vesterovska gozba!

Naime, povodom premijere novog trejlera za petu sezonu i izlaska DVD i Blu-ray izdanja one prethodne, i to još u nameri da nas dodatno „zagreje“ za nove epizode, HBO u glavnom britanskom gradu lansira specijalan pop-up restoran u potpunosti inspirisan ovim svetom.

Restoran će se nalaziti u Andaz Liverpul Strit Hotelu, a u njemu će večere imati posebnu temu koju bismo nazvali „tajno okupljanje Malog veća Kraljevske luke“, što znači da ćete sa ostalim gostima (koje duboko mrzite) najverovatnije pričati o politici i srodnim temama. Jela će imati zanimljiva imena poput „Laži Tiriona Lanistera i njegove takozvane nevinosti“. Sastojci samih jela takođe su interesantni, pa se tako u meniju mogu naći kuvani teleći jezik sa cveklom, ren i „senf iz Starog grada“.


No, kako i sam opis kaže, ovaj restoran nije otvoren za sve (za razliku od, na primer, vina inspirisanim „Igrom prestola“), a da biste dobili pozivnicu potrebno je da se prijavite na javno takmičenje.

Ceo ovaj projekat prati poseban slogan koji, kao što pretpostavljate, glasi: „Svi muškarci moraju večerati“ („All Men Must Die“).

A sada sledi zakuska – trejler za novu sezonu:

.

Povezane teme: Game of Thrones
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi