"Gangs of New York" postaje TV serija?
01. apr 2013. @ 08:28  |  vesti

"Gangs of New York" postaje TV serija?

Martin Scorsese je već ostvario značajan uspeh na malim ekranima serijom "Boardwalk Empire", a sada je spreman da se baci na nov TV projekat i to nakon što je potpisao ugovor sa studiom Miramax da svoj film Gangs of New York prebaci na male ekrane.

Serija će se baviti događajima posle filma koji su bili fokusirani na Amsterdama Vallona (Leonardo DiCaprio) i njegov okršaj sa Billom "The Butcher" Cuttingom (Daniel Day-Lewis), kao i organizovani kriminal na početku 20. veka.

"Ovaj period u istoriji Amerike je bogat likovima i pričama koje ne bi mogli u potpunosti da istražimo u filmu", izjavio je Scorsese. "TV serija će nam obezbediti vreme i kreativnu slobodu da predstavimo ovaj šarenolik svet, kao i sve uticaje koje i dan danas ima na naše društvo."

"Niko osim Martina Scorsesea ne može bolje istaći šta je cilj novog Miramax-a", rekao je direktor Miramax-a, Richard Nanula. "Njegova posvećenost, kvalitet i umetnost pričanja priče nastavlja da uzbuđuje svakoga ko radi s njim i prati njegove filmove i rad na televiziji. Ne možemo ni da zamislimo boljeg partnera za ovaj projekat od kreatora izvanrednog filma na kojem će se on bazirati."

Najnoviji film Martina Scorsesea The Wolf of Wall Street u bioskope stiže krajem godine.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi