Gordon-Levitt: "Moj lik iz '(500) Days of Summer' nije romantični uzor!"
24. avg 2012. @ 09:51  |  vesti

Gordon-Levitt: "Moj lik iz '(500) Days of Summer' nije romantični uzor!"

Joseph Gordon-Levitt je jasno stavio do znanja da je njegov junak iz kultnog indie filma (500) Days of Summer "sebičan" i da uopšte ne treba bude uzor za romantika.

Gordon-Levittovo umačenje Toma Hansena u filmu iz 2009. godine, u kojem je glumio sa Zooey Deschanel, zacementiralo je njegov status indie srcelomca, koji je u narednih nekoliko godina utvrdio filmovima Inception i The Dark Knight Rises.

Međutim, u intervjuu za Playboy, on je rekao: "Stav 'On te žarko želi' u filmu '(500) Days of Summer' možda je privlačan nekim ženama i muškarcima, pogotovo mlađeg uzrasta. Ali, ja bih poručio svakom ko se loži na moj lik da ponovo pogleda film i shvati koliko je on sebičan."

Uprkos tome što je jasno stavio do znanja da mu se film "zaista svideo", on dodaje: "On razvija blagu opsesiju o devojci koju projektuje u svim svojim fantazijama. On misli da će ona biti smisao njegovog života jer mu nije stalo ni do čega drugog u životu."

"Mnogi momci i devojke misle da će njihovi životi imati smisao ako pronađu partnera koji ne želi ništa drugo u životu sem njih", zaključuje on. "To nije zdravo. To je zaljubljivanje u ideju o nekoj osobi, a ne u osobu zapravo."

Gordon-Levitt je takođe pričao i o snimanju The Dark Knight Rises i opisao ga kao "je*eno dobar provod".

"Osećao sam se kao da sam prebačen među maturante i imao proslavu mature", rekao je on. "Preplavljuje vas ogroman osećaj postignuća i zatvaranja jedne priče. Svako na tom filmu je odradio izuzetno dobar i posvećen posao. Niko tu nije bio samo zbog čeka."

Početkom nedelje objavljeno je da je The Dark Knight Rises premašio cifru od 800 miliona dolara zarade u bioskopima. Međutim, sveukupna zarada za sada ostaje manja od prethodnog filma The Dark Knight, koji je zaradio preko milijardu dolara.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
dulajlo (neregistrovan) @ 24. avg 2012. 10:28 #1
smrt za Deschanel
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi