Gradovi na papiru: Ko je Cara Delevingne?
07. jul 2015. @ 14:14  |  vesti

Gradovi na papiru: Ko je Cara Delevingne?

„Gradovi na papiru” su filmska adaptacija još jedne knjige autora Johna Greena koji stoji iza bestselera "Krive su zvezde". Mladi američki reditelj Jake Schreier, na veliko platno je preneo priču o tinejdžeru koji je godinama zaljubljen u svoju tajanstvenu komšinicu, koja jedne letnje večeri misteriozno nestaje ostavljajući mu šifrovane poruke. Intrigantna tinejdžerska ljubavna priča stiže u bioskope širom zemlje 23. jula.

Quentin Jacobsen (Nat Wolff) čitav život provodi posmatrajući očaravajuću Margo Roth Spiegelmann (Cara Delevingne) i voleći je izdaleka. Kada mu jedne noći zakuca na prozor prerušena u nindžu pod izgovorom da ga vodi u savršeno isplaniranu osvetničku akciju, kreće za njom bez reči.

Nakon te nezaboravne zajedničke noći, Margo nestaje iz grada, ostavivši mu tragove za koje on veruje da će ga odvesti ka njoj… Sledeći tragove, Kventin je sve bliži Margo, ali i značenju pravog prijateljstva i ljubavi.


Nata Wolffa znamo kao Isaaca iz filma "Krive su zvezde”, a Cara je poznata manekenka koja je radila za velike modne kuće, a u poslednje vreme se sve više okreće glumi.

Cara Delevingne ima 22 godine i jedno je od najprepoznatljivijih lica u svetu. Pored ogromnog uspeha u svetu mode, ona ima i uzbudljivu glumačku karijeru, sa 5 filmova koji tek treba da se pojave. Cara je takođe uticajan glas u svetu društvenih medija, sa preko deset miliona sledbenika na svom Instagram profilu.


U 2012. godini, Cara je debitovala u filmu ,"Ana Karenjina" Joe-a Wrighta, uz Keiru Knightley. Ujedno se pojavljuje i u filmu, Michaela Winterbottoma "The Face of an Angel", koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Torontu u septembru prošle godine, zatim u filmu ,"Pan" Joe-a Wrighta gde glumi uz Hugha Jackmana, Amandu Seyfried i Rooney Maru.


U filmu ,"London Fields" Mathew-a Cullena , glumi rame uz rame sa Billy-jem Bobom Thorntonom, Jimom Sturgessom, Amber Heard i Johnny-jem Deppom. U filmu ,"Kids In Love" Chrisa Foggina, igra uz Willa Poultera, Almu Jodorowsky i Sebastian De Souza, dok u filmu "Tulip Fever", Justina Chadwicka, na velikom platnu nalazi se u društvu Judi Dench, Christopha Waltza i Jacksa O'Connella.


Sa pravim britanskim stilom, klasičnom lepotom i neponovljivim stavom, Carin uspon je bio meteorski. Ona je lice Burberry kampanje za nekoliko sezona u saradnji sa Mariom Testinom i Eddiem Redmaynom.

Cara Delevingne je uspešna pevačica i bubnjarka, a ima talenta za zanat, tehnologiju i dizajn.
Povezane teme: Cara Delevingne
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi