Harison Ford oduševljen scenarijom za film “Istrebljivač 2”
23. dec 2014. @ 12:12  |  vesti

Harison Ford oduševljen scenarijom za film “Istrebljivač 2”

Prošle su trideset i dve godine od kako je ljubitelje filma ushitilo remek-delo kinematografije, naučno-fantastični film “Istrebljivač” (Blade Runner). Ovaj film, smešten u distopični Los Anđeles, 2019. godine, rađen je prema motivima romana Filipa K. Dika “Sanjaju li androidi električne ovce?”, i u njemu se govori o genetički modifikovanim bićima – replikantima i onima koji ih “šalju u penziju” (ubijaju) – istrebljivačima. Ridli Skot, reditelj ovog filma, pre nekog vremena najavio je nastavak, a prema njegovim rečima, Harison Ford (inače protagonista “Istrebljivača”), oduševljen je scenarijom.

Skot je izjavio kako neće režirati nastavak “Istrebljivača”, već će biti jedan od producenata filma, kao i to da je Harison Ford apsolutno rešen da reprizira ulogu Rika Dekarda. “Poslao sam mu scenario, a on je rekao da je to nešto najbolje što je dosad pročitao.”, rekao je Ridli Skot.

Kako saznajemo, “Istebljivač 2” biće usko vezan za prethodni film, ali se Rik Dekard neće pojavljivati na samom početku filma.

“Harison će biti deo nastavka ali ceo zaplet je vezan za traganje za Dekardom tako da se on pojavljuje tek u trećem činu.”, dodao je Ridli Skot.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi