Harison Ford ponovo kao Indijana Džons?
20. okt 2015. @ 12:02  |  vesti

Harison Ford ponovo kao Indijana Džons?

Već je manje-više potvrđeno od strane kompanija Dizni i Lukasfilm da se sprema još jedan film o Indijani Džounsu, ali svi su mislili da se zapravo sprema reboot franšize. Čak i ako ne bi došlo do reboot-a, onda makar do džejmsbondovskog re-kastinga glavne uloge, kada bi se neki mlađi glumac vratio u tridesete godine prošlog veka portretišući čuvenog doktora Džonsa. Kružile su glasine da bi Bredli Kuper ili čak Kris Pret navukao šešir i zavitlao dugačkim bičem.


Ali ne tako brzo, neće baš Harison Ford tako lako otići u penziju. Dok Stiven Spilberg i Tom Henks promovišu njihov novi film Bridge of Spies, čuveni režiser se našalio da se Tom Henks i Harison Ford takmiče ko će glumiti u više njegovih filmova.

’’Moramo nekako da rešimo ovo. Trenutno su izjednačeni. I sa Fordom i sa Henksom sam snimio po četiri filma. Sada ću verovatno da snimim peti deo Indijane Džonsa sa Harisonom, pa će biti 5:4 za njega.’’, izjavio je Spilberg.

Što se nas tiče, ovo deluje kao poprilično jasan znak. Ne samo da će Spilberg da radi na petom filmu, nego će se Ford opet naći u glavnoj ulici. Doduše, sve je ovo iznenađujuće s obzirom da Spilberg više nije toliko u fazonu da radi popkorn blokbastere. Sa druge strane, Harison Ford ima 73 godine. Iako je odlična vest što ponovo glumi Hana Soloa, jedna stvar je da u sedamdeset trećoj vozite svemirski brod, a druga da se skačete sa lijana i trčite kroz džunglu. Ako vam je sve delovalo malo čudno u Kraljevstvu Kristalne Lobanje, a to je bilo pre sedam godina, zamislite kako će tek sada izgledati. Možda samo Spilberg i Ford ne žele da se bilo ko igra sa njihovim igračkama dokle god su oni tu.

Idealno rešenje bi bilo kada bi se Harison Ford pojavio kao ostareli Indi, dok bi za glavnu ulogu uzeli nekog mlađeg glumca. Ali kako god bilo, još uvek očekujemo zvanično obaveštenje iz kompanije Lukasfilm.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi