Istina je još uvek negde tamo: Povratak Dosijea X!
29. jan 2015. @ 11:58  |  vesti

Istina je još uvek negde tamo: Povratak Dosijea X!

Nakon što je telev izija Fox doživela uspeh sa limitiranim, ali odličnim povratkom serije 24 na male ekrane u obliku posebne mini serije, čelnici ove kuće razmišljaju da to isto učine sa još jednom kiltnom serijom sa svog "menija". Govorimo, naravno, o seriji sa kojom su mnogi od nas odrastali - Dosije X.

Gary Newman, predsednik kompanije, potvrdio je da su u toku pregovori o povrtaku poznate serije Chrisa Cartera na male ekrane i čini se da su obojica vrlo optimistični po pitanju ovog projekta. Sasvim je moguće da će snimanje početi na leto.

Ukoliko se pitate da li to znači da će u vaše živote opet ušetati Mulder i Scully, odgovor je potvrdan. Raspored Davida Duchovnyja je slobodan, a Gillian Anderson je otvoreno entuzijastična prema novim epizodama.

Nakon X epohe, oboje glumaca su nastavili sa uspešnom, uglavnom teklevizijskom karijerom. Andersonova je sve oduševila u mini seriji The Fall, kao i u filmu The Last King of Scotland, a glumi i jedan od bitnijih likova u odličnom iznenađenju sa malih ekrana, seriji Hannibal. Duchovny je, s druge strane, probudio svog unutrašnjeg Don Juana i postao Hank Moody iz Californication.

No, za nas će oni uvek biti....

.

Povezane teme: the x files, dosije x
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi