James Franco snima film o životu Lindsay Lohan
22. avg 2012. @ 09:37  |  vesti

James Franco snima film o životu Lindsay Lohan

Dobra vest za sve one koji priželjukuju film o životima Jamesa Franca i Lindsay Lohan.

Naime, glumac, umetnik i autor James Franco otkrio je da će on sam režirati "video/umetnički projekat" i trenutno je u potrazi za glumcima koji liče na Lindsay Lohan i Jamesa Franca uzrasta 13, 21, 30, 45 i 60 godina. Odabrani će glumiti u filmu koji će istraživati živote "dvoje holivudskih slavnih ličnosti".

Franco i Lohan su zajedno sarađivali na komediji The Holiday iz 2006. godine a jednom su razgovarali i o mogućoj saradnji sa fotografom Terryjem Richardsonom u vezi knjige o "eksplicitnoj" erotici.

Posle nekoliko vraćanja u centar za rehabilitaciju i osuđivanja zbog krađe ogrlice, Lohan se trenutno nalazi na uslovnoj slobodi i snima film The Canyons, nezavisni triler Paula Schradera. Prošle godine 26-godišnja glumica je izjavila da su ona i Franco "najbolji prijtelji".

James Franco

James Franco (34) je dospeo u žižu javnosti zahvaljujući ulozi Harryja Osborna u Spider-Man trilogiji Sama Raimija, a kasnije je dobio priznanja za uloge u filmovima Milk, Howl i 127 Hours.

On je takođe i multimedijski umetnik, objavio je zbirku kratkih priča i predaje na Univerzitetu u Njujorku. Među novim projektima nalaze se Oz: The Great and Powerful (takođe reditelja Sama Raimija), 200 miliona dolara vredan predstavak filma The Wizard of Oz, i Spring Breakers u režiji Harmonyja Korinea.

Za one nestrpljive, glumca ćemo moći da gledamo i u Francophreniji (Or Don't Kill Me, I Know Where the Baby Is), 70-minutnom kolažu Francovih povremenih gostovanja u američkoj TV sapunici "General Hospital". Francophrenia je debitovala na ovogodišnjem Tribeca festivalu gde je dobila pomešane kritike.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi