Pogledajte još jedan trejler za "Batman V Superman"
08. dec 2015. @ 14:30  |  vesti

Pogledajte još jedan trejler za "Batman V Superman"

U sredu je u emisiji Jimmy Kimmel Live prilikom gostovanja glumca Bena Afleka prikazan novi trejler za najveće superherojsko sučeljavanje u režiji Zeka Snajdera.

Drugi trejler za Batman V Supermen nam otkriva neke potpuno nepoznate detalje, a sa druge strane potvrđuje neke od glasina koje već mesecima unazad kruže internetom.

Fanovi su izrazili najviše oduševljenja pojavom lika Doomsday, za koga se spekulisalo da će se naći u filmu još od izlaska prvog trejlera. Tu je takođe i Wonder Woman, koju prvi put vidimo u akciji, a i izgleda kao da će baš ona pomiriti dvojicu suprotstavljenih heroja kako bi zajedno spasili svet od propasti.

Ono što je dosta interesantno, jesu i same varnice između Klarka Kenta i Brusa Vejna na samom početku trejlera, ali i opaske Leksa Lutora koje pokazuju da on zna mnogo više o identitetu Klarka Kenta.

Ali, da vam ne bismo otkrivali baš sve, pogledajte trejler, pa napišite vaše utiske u komentaru ispod. A ako vam sam trejler nije dovoljan, pogledajte i kratki, ali dovoljno uzbudljivi tizer.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi