Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a
12. maj 2012. @ 12:12  |  intervju

Josh Brolin o rimejku "Oldboy"-a

Rimejk južnokorejskog filma Oldboy je imao značajnu nedelju iza sebe, nakon što se Sharlto Copley pridružio novom filmu Spikea Leeja kao milijarderski negativac Adrian Pryce. Sada je Josh Brolin izdvojio malo vremena i rekao par stvari o filmu, uključujući i zanimljive činjenice o snimanju.

"Volim film Oldboy", rekao je Brolin na pres koktelu povodom filma Men In Black 3. "Upoznat sam sa delima Chan-wook Parka i pre nekoliko meseci sam mu poslao email tražeći njegov blagoslov za ovaj film jer, da je on rekao 'Ne', ja ga ne bih snimao."

"Zaista poštujem njegov film, ali mi ćemo snimiti pomalo drugačiji film s poštovanjem prema izvornoj priči i premisi. Radujem se tome. Već sam razgovor o tome čini me nervoznim jer sam vrlo uzbuđen zbog njega."

Brolin je dalje govorio o nekim sličnostima između Leejeve verzije i originala, otkrivši da će nekoliko ključnih scena ostati i u rimejku.

"Da", odgovara na pitanje da li će se borba čekićima pojaviti i u rimejku. "Tu su i čekići i nož i sve te stvari. Da li ćemo zadržati hobotnicu i još neke stvari? Biće nekih izmena, ali mislim da će biti zaista dobre."

Novi Oldboy još uvek nije dobio zvaničan datum premijere, ali glavni kasting je za sada gotov, tako da očekujemo i tu objavu u ne tako dalekoj budućnosti.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi