Ko će se naći u filmu Suicide Squad?
11. dec 2014. @ 13:26  |  vesti

Ko će se naći u filmu Suicide Squad?

Warner Bros je objavio spisak glumaca za film Suicide Squad – prvi tim supernegativaca koji je najavljen za 2016. godinu. Dakle, evo ekipe: u ulozi manijakalnog kriminalnog genija Džokera naći će se Jared Leto, dok će mu društvo u ulozi njegove prelepe pomoćnice Harley Quinn praviti podjednako lepa Margot Robbie. Najpreciznijeg plaćenika Dedšota glumiće Will Smith, Jai Courtney će biti Kapetan Bumerang, ne toliko dobra vila (Enchantress) će postati Cara Delevigne, a Tom Hardy je pokazao da mu i nakon maestralne uloge Bejna nedostaju DC-evi negativci, pa ćemo uskoro imati prilike da ga vidimo kao Rika Flega. Film će režirati David Ayer, a tu je i Charles Roven da sve to isproducira.


Zvezda filma Batman V Superman, Jesse Eisenberg, razmišlja o tome da reprizira ulogu Leksa Lutora, dok bi u ulozi Amande Voler, šefice Suicide Squad, mogle da se nađu Viola Davis, Octavia Spencer, pa čak i Oprah Winfrey.

’’Radujemo se da vidimo ovu sjajnu ekipu. Pod Ayer-ovom režiserskom palicom, saznaćemo šta to znači biti heroj, a šta zlikovac’’, izjavio je Greg Silverman, direktor filmske kompanije Warner Bros.

Ova glumačka postavka je mnogo bolja od one koje smo mogli da vidimo u seriji Arrow, tako da mi jedva čekamo da pogledamo ovu kombinaciju negativaca i heroja.


Povezane teme: DC, film, strip, Jared Leto, Will Smith, Tom Hardy
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi