Kompletirana glumačka ekipa za Disney-jevu "Pepeljugu"
29. jun 2013. @ 14:04  |  vesti

Kompletirana glumačka ekipa za Disney-jevu "Pepeljugu"

Helena Bonham Carter je prihvatila ulogu dobre vile u Disney-jevoj novoj igranoj adaptaciji klasične bajke, objavio je studio.

U filmu Cinderella (Pepeljuga), koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima u 2014. godini, titularnu ulogu tumačiće glumica Lily James ("Downton Abbey"), a ulogu njenog princa Richard Madden ("Game of Thrones").


Cate Blanchett će glumiti Ledi Tremaine, Pepeljuginu zlu maćehu. Film će režirati Kenneth Branagh, a scenario je napisala Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada).


Dok je dobro poznati animirani film iz 1950. godine bio idealizovan, kasting Helene Bonham Carter sugeriše da će novi igrani film možda imati mračniji ton.


Glumica je poznata po tumačenju neubičajenih i escentričnih uloga, kao što su Bellatrix Lestrange u Harry Potter filmovima, uvrnuta Gospođa Lovett u Sweeney Todd i komična kradljivica Madam Thénardier u Les Misérables.


Ovo neće biti ni njena prva saradnja sa Disney-jem, s obzirom da je u filmu Alice in Wonderland Tima Burtona tumačila Crvenu Kraljicu, a takođe ima ulogu i u najnovijem filmu The Lone Ranger.
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi