Lista filmova koje nam u budućnosti donosi DC
23. okt 2014. @ 17:46  |  vesti

Lista filmova koje nam u budućnosti donosi DC

Kako su superherojski filmovi i serije najprodavaniji produkt filmske industrije, kompanije DC i Marvel se poslednjih godina neprestano utrkuju. Kao da su se uplašili od najavljenih filmova o Black Panther-u, Black Widow i novih Avengers-a, DC i Warner Bros izbacili su kompletnu listu filmova koju publika može da očekuje nakon filma Batman V Superman: Dawn of Justice.


U avgustu 2016. godine u bioskope bi trebalo da stigne film Suicide Squad. SS čine grupa antiheroja koja radi za Vladu SAD, prihvatajući misije visokog rizika u zamenu za smanjenje zatvorske kazne. Postavka SS-a nije stalna, ali najčešće se u njoj nalaze Deadshot i Harley Quinn. Film će režirati David Ayer, a po Holivudu se već ''šuška'' da su u toku pregovori sa četiri velika glumačka imena.

Gal Gadot dobija sopstveni Wonder Woman film 23. juna 2017. godine, dok će samo par meseci kasnije, tačnije 23. novembra, u bioskope stići Zack Snyder-ov dugoočekivani megaprojekat – Justice League. Ali to nije sve. U 2018. godini nas očekuju dva filma o superherojima iz JL redova. Prvo nam marta dolazi The Flash sa nedavno potvrđenim Ezra Miller-om (We Need to Talk About Kevin) u ulozi Barry Allen-a/ Flash-a, zatim jula Aquaman čiju će ulogu iz Batman V Superman reprizirati Jason Momoa. Izborom novog glumca za ulogu Flash-a, DC je potvrdio da neće biti bilo kakvog spoja između filmova i serija.

I u 2019. godini nas očekuje gust raspored. Dwayne Johnson već je potvrdio svoju angažman na filmu Shazam, koji bi trebalo da stigne u bioskope aprila, a brzo za njim (juna) i drugi deo Justice League u režiji Zack Snyder-a, naravno.

2020. godina rezervisana je za malo manje popularnog heroja Cyborg-a, dok se fanovi raduju i, potpuno opravdanom, reboot-u Green Lantern-a čija se premijera očekuje u junu 2020. godine.

Ovo deluje zaista ambiciozno od strane DC-a, s obzirom da u narednih pet godina treba da snime deset filmova, pod uslovom da je ova lista konačna. A šta ćemo dobiti, kvalitet ili kvantitet? Hm, trenutno nam niko to ne može ništa garantovati.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi