Majkl Kiton ipak kao glavni negativac u borbi protiv Spajdermena
28. maj 2016. @ 14:42  |  vesti

Majkl Kiton ipak kao glavni negativac u borbi protiv Spajdermena

Nakon brojnih pregovora, Marvel je ipak izabrao Majkla Kitona za glavnog negativca i predstojećem filmu Spider-Man: Homecoming. Iako su pre nekoliko nedjelja odustali od te ideje, nakon razmatranja ostalih glumaca i dosta vaganja, ljudi iz Marvela su rešili da se ponovo obrate Kitonu. Kako javlja Hollywood Reporter, Kiton je u finalnim pregovorima za film, iako još uvek nije poznato čiji će lik tumačiti.

Kiton je već uigran kada su superherojski filmovi u pitanju. Glumio je Betmena u Bartonovimadaptacijama iz 1989. i 1992, a njegova uloga glumca na raskrsnici karijere u filmu Birdman iz 2014. se delom može nazvati superherojskom jer je njegov lik poznat upravo po ulozi čoveka sa krilima.Možda mu baš iz tog razloga ponude ulogu Lešinara. Ionako verujemo da bi se u njoj odlično snašao.

A zajedno sa Kitonom, kasting filma Spider-Man: Homecoming nastavlja da raste. Po internetu već kruže glasine da će se Lora Harier i zvezda Disney kanala Zendaja naći u njemu, dok će upravo Zendajin lik imati ključnu ulogu.

U režiji Džona Votsa, sa Tomom Holandom kao Spajdermenom i Marisom Tomej kao tetkom Mej, Spider-Man: Homecoming će “uleteti” u bioskope sedmog jula 2017. godine.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi