Marvel odlaže premijeru treće sezone Derdevila, ali iz opravdanih razloga
04. jun 2016. @ 11:45  |  vesti

Marvel odlaže premijeru treće sezone Derdevila, ali iz opravdanih razloga

Nakon mega uspešne druge sezone, Netflix je odlučio da ne žuri sa nastavkom serije Derdevil. Takvu odluku nisu doneli na osnovu kritike i gledanosti, koje su pritom bile jako visoke. Ne, ljudi iz Marvela su samo odlučili da se u narednom periodu posvete ostalim projektima.

Marvel želi da snimi seriju Defenders koja bi bila emitovana 2017. i kao što je već poznato Derdevil (Čarli Koks) je deo ove superherojske grupe koju čine Džesika Džons (Kristen Riter), Luk Kejdž (Majk Kolter) i Ajron Fist (Fin Džons). Već se uveliko radi na serijama o Kejdžu i Ajron Fistu, dok su se pojavile glasine da će druga sezona Džesike Džouns biti snimana uporedo sa Defendersima.

Matematika je prosta. Džesika Džouns će se snimati istovremeno kad i Defendersi, Derdevil je član Defendersa, a kako se snimanje treće sezone odlaže, možemo zaključiti da će imati vodeću ulogu u superherojskom timu. Takođe je bitno da su producenti Dag Petri i Marko Ramirez, kao i kreator Derdevila Dru Godard uključeni u Defenderse.

Ali fanovi ne bi trebalo da strahuju. Netflix je obećao Marvelov projekat na svakih šest meseci. To znači (barem) dva naslova godišnje. Deluje kao dovoljan razlog za slavlje, zar ne?


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi