Najbolji trejler za Suicide Squad do sada
12. apr 2016. @ 11:48  |  vesti

Najbolji trejler za Suicide Squad do sada

Warner Bros je izbacio novi i do sada najkompletniji trejler za film Suicide Squad. Ovim trejlerom su fanovi dobili bolji uvid u razloge zbog kojih bi Amanda Voler (Viola Dejvis) okupila tim najtalentovanijih negativaca, a vidljivo je i da se strah od Supermena kao uništitelja planete iz filma Batman V Superman: Dawn of Justice preneo i ovde.


Za razliku od ranijih trejlera gde smo samo mogli da vidimo deliće najpsihotičnijeg kriminalca Gotama, sada smo dobili mnogo više Džokera koga glumi briljantni Džered Lito. Najviše pažnje je posvećeno Harli Kvin (Margo Robi) i Dedšotu (Vil Smit), koji će verovatno dominirati i u samom filmu. Ono što je posebno iznenadilo i obradovalo fanove su scene sa Betmenom (Ben Aflek) koji je izgleda dobio ipak više u prostora u ovom filmu nego što je bilo ko očekivao.

Izgleda da će ovaj film biti pokriven kvalitetnim i krajnje zabavnim saundtrekom. Nakon Bohemian Rapsody, novi treler prati Ballroom Blitz grupe Sweet koja se odlično uklapa u atmosferu filma i njegove otkačene protagoniste.

Režiju potpisuje Dejvid Ajer i nadamo se da nam, za razliku od njegovog kolege Zeka Snajdera, nije otrkio sve najbolje detalje iz filma ovim trejlerima. Premijera je zakazana za peti avgust.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi