Sprema se nastavak filma ’Top Gun’ ?
06. apr 2014. @ 14:45  |  vesti

Sprema se nastavak filma ’Top Gun’ ?

Iako je od originalnog filma 'Top Gun' prošlo više od 25 godina, Tom Kruz, Džeri Brukhajmer i studio Paramount nameravaju da snime nastavak Maverikovih vazdušnih avantura. Slavni glumac Tom Kruz ponovo je oživeo glasine o nastavku filma 'Top Gun' iz 1986. Pred kamerama je rekao da postoje određene prepreke, ali ako uspeju da ih prevaziđu, biće zabavno snimati taj film, istakao je.


Producent Džeri Brukhajmer aktivno radi na nastavku filma 'Top Gun' još od 2010. godine , ali zbog smrti režisera Tonija Skota bio je primoran da sačeka sa projektom. Tokom 2013. Brukhajmer je rekao da su Kruz, Paramount i on vrlo zainteresovani za snimanje još jednog filma o Maveriku i da se nadaju da će se to i ostvariti.


Kruz će u dugoočekivanom nastavku morati da se takmiči protiv pilota koji upravljaju robotskim dronovima. Brukhajmer je izjavio da će Top Gan 2 unaprediti svet avijacije kako bi oslikavao modernu stvarnost dok će Kruz biti pozicioniran kao iskusni pilot veteran koji se bori da dokaže da će čovek uvek trijumfovati nad mašinom.

'Koncept je u osnovi sledeći – da li su pravi piloti postali nepotrebni zbog dronova? Kruz će im pokazati da nisu. Oni su tu da ostanu', izjavio je Brukhajmer i dodao da se realizacija nastavka bliži stvarnosti uprkos razmaku od 28 godina kada se original Tonija Skota pojavio u bioskopima.

Tom Kruz trenutno radi na petom nastavku serijala 'Nemoguća misija'.


Povezane teme: Tom Kruz, Top Gun
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi