Neka vaš pas postane zvezda!
02. feb 2009. @ 15:31  |  vesti

Neka vaš pas postane zvezda!

Povodom premijere filma Marley & Me (Marli i ja) koja će se održati 5. marta, magazin Blic Puls, distributerska kuća Tuck Vision, izdavačka kuća Mono i Manjana i Pet centar organizuju konkurs za najzanimljiviju fotografiju najvernijeg čovekovog prijatelja.
Pošaljite fotografiju vašeg psa na mail [email protected] ili preko banera koji je na sajtu www.blicpuls.rs i možete osvojiti vrednu nagradu. Najzanimljivije fotografije biće objavljene u Blic Pulsu. Najboljih deset ljubimaca biće pozvano na svečani izbor 28. februara koji će se održati u Pet centru na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1v). Žiri sastavljen od javnih ličnosti izabraće tri najbolja psa koja će biti nagrađena vrednim nagradama.

Film Marley & Me (Marli i ja), u kome glavne uloge tumače Jennifer Anniston i Owen Wilson, od prvog dana prikazivanja je dobio titulu velikog holivudskog hita. Premijerno je prikazan na dan katoličkog Božića i odmah postavio novi rekord u istoriji prikazivanja filmova na ovaj dan, a do sada je ostvario zaradu od preko 138 miliona dolara u američkim bioskopima.

Marley & Me je filmska adaptacija bestseler romana Johna Grogana koji se već dve godine nalazi u vrhu svih svetskih bestseler lista. Marley je žuti labrador koga su usvojili Grogan i njegova žena. Želeli su da mu pruže topli dom, pažnju i ljubav, ali pas se pokazao kao veoma nestasan. Uništavao je sve po kući, izbačen je iz "vaspitne škole" i postajao sve gori kako su deca pristizala, ali je ipak ostao nezamenljiv član porodice.
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
iva (neregistrovan) @ 16. mar 2017. 14:07 #1
sta
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi