Novi "Blade Runner" film biće direktni nastavak originalnog filma
22. maj 2012. @ 16:33  |  vesti

Novi "Blade Runner" film biće direktni nastavak originalnog filma

Producenti su potvrdili da će novi Blade Runner film biti direktni nastavak originala.

Reditelj Ridley Scott je izgleda u raspoloženju vraćanja svojim ranijim naučno-fantastičnim hitovima, s obzirom da nas uskoro u bioskopima očekuje njegov novi film Prometheus, koji je prvotibno zamišljen kao predstavak Alien-a.

Radnja novog Blade Runner filma odvijaće se "nekoliko godina posle završetka originalnog filma", a scenario će napisati Hampton Fancher, koji je napisao scenario originalnog filma zajedno sa Davidom Webbom.

Producenti Andrew Kosovoe i Broderick Johnson iz kompanije Alcon Entertainment su izjavili: "Reditelj Ridley Scott koji je tri puta bio nominovan za Oskara i njegov saradnik sa filma Blade Runner, Hampton Fancher, prvobitno su zamislili njihov klasik iz 1982. kao prvi u seriji filmova koji se bave temama i likovima iz romana 'Do Androids Dream of Electric Sheep?' autora Philipa K. Dicka, prema kojem je film i snimljen."

"Međutim, okolnosti su odvele Scotta u drugom pravcu i projekat nikada nije napredovao. Ovo je savršena šansa da se Ridley i Hampton ponovo udruže na novom projektu - koji je zapravo inspirisan njihovom sopstvenom saradnjom."

Ispod možete pogledati trailer novog filma Ridleyja Scotta, Prometheus, koji će se u svetskim i domaćim bioskopima pojaviti 7. juna.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi