Pacific Rim dobija nastavak
03. mar 2016. @ 10:04  |  vesti

Pacific Rim dobija nastavak

Još od izlaska ovog genijalnog Sci-Fi blokbastera 2013. godine se spekuliše o njegovom nastavku. Publika bi svakako želela da vidi još dobre akcije u odbrani čovečanstva od invazije čudovišta koje dolaze iz mračnih dubina, ali kockice nikako nisu uspevale da se poklope.

Sve do sada. Portal Deadline je objavio da je Giljermo del Toro predao palicu Stivenu Denajtu koji bi trebalo da režira drugi deo Pacific Rim-a prema scenariju Džona Spejtsa.

Denajt je već staro ime u svetu pop kulture. Mnogi ga znaju kao kreatora Spartakusa, prve sezone Daredevila, ali i po saradnji sa čuvenim Džosom Vidonom na serijalu Bafi ubica vampira. Ali del Toro nije u potpunosti napustio ovaj projekat, pa će se naći u ulozi producenta drugog dela filma Pacific Rim.

Pacific Rim je odmah po izlasku doživeo uspeh kako kod kritičara, tako i kod publike. Radnja filma je smeštena u blisku budućnost, u kojoj čovečanstvo mora da se izbori sa ogromnim čudovištima iz okeanskih dubina. Kako bi im uzvratili, ljudi su pribegli izgradnji velikih borbenih mašina nazvanih Jaegeri, kojima upravlja tim od nekoliko vrhunski obučenih pilota. Ali napadi čudovišta postaju sve češći, a ona sve jača Jaegeri više nisu dovoljni. Razmišlja se o obustavi programa, ali pre nego što se to dogodi, najbolji piloti će se okupiti zbog još jedne, konačne (i potencijalno samoubilačke) misije.

Priče o nastavku kruže već godinama, ali do sada nije bilo ovako opipljivih i optimističnih vesti. Ipak, datum premijere još uvek nije objavljen. Ali svejedno, svi držimo palčeve da se ovo obistini!

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi