Prvi srpski 3D film "Peti leptir" doleteo u bioskope!
24. dec 2014. @ 16:09  |  vesti

Prvi srpski 3D film "Peti leptir" doleteo u bioskope!

Prvi domaći 3D film, inače urađen po modernoj bajci Uroša Petrovića, sada se nalazi na repertoarima domaćih bioskopa. Prvi put smo o snimanju ovog filma pisali u avgustu da bi se taj proces završio već u septembru, a sudeći po trejleru, čini nam se da je ova ekipa suludom brzinom napravila majstorski posao.

Za režiserskom palicom našao se Milorad Milinković kojeg znamo po drugim neobičnim filmovima kao što su Potera za Sreć(k)om, Čitulja za Eskobara, Zduhać znači avantura i Mrtav 'ladan, te epizodama brojnih serija poput čuvenog Crnog Gruje. Milinković je potpisan i kao scenarista uz Saru Radojković, a glumačku ekipu čine Mihailo Miša Janketić, Marko Nikolić, Tanja Bošković, Ljubomir Bandović i drugi.


Da vas podsetimo, radnja priče prati Aleksu, trinaestogodišnjaka iz Doma za nezbrinutu decu, koji zajedno sa svojim prijateljima biva upleten u misterioznu igru sa onostranim, iza koje stoji zli mag, advokat Jovica Vuk. Lukavi starac koristi vidovitog dečaka da dopre do Zlodolaca, pripadnika tajnog reda srednjovekovnih ratnika kadrih da vidaju smrtonosne rane i tako menjaju tok istorije.

Očajnički želeći da se domogne njihove tajne besmrtnosti, Jovica Vuk sa hordom svojih jezivih poslušnika kreće na mistične vitezove, ali na njihovom piti dešava se nešto što niko nije očekivao...

Više o filmu pročitajte na njegovom oficijelnom sajtu, a u nastavku pogledajte trejler.


Foto: rtv.rs, moje-vesti.com
Povezane teme: Peti leptir
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi