Pogledajte drugi trejler za film Suicide Squad
22. jan 2016. @ 13:26  |  vesti

Pogledajte drugi trejler za film Suicide Squad

Izgleda da su se ljudi iz kompanije DC i Warner Bros ozbiljno bacili na posao. Kako bi sustigli Marvel univerzum, rešili su da u 2016. izbace dva ozbiljna filma u kojima će se pojaviti neki od najpoznatijih junaka i negativaca iz DC komiksa. Već smo ranije pisali o blokbasteru Batman V Superman čija nas premijera očekuje već u martu ove godine, a nekoliko meseci kasnije ćemo pogledati i Sucide Squad, čiji drugi najpotpuniji trejler možete upravo pogledati.

Na internetu ga već nazivaju najboljim trejlerom u 2016. Iako je možda rano za tako nešto, moramo priznati da zaista izgleda sjajno i otkačeno na svaki mogući način koji oslikava Suicide Squad. Task Force X dokazuje da čitava zabava pripada negativcima, a dobili smo i još bolji uvid u Džared Letovu briljantnu interpretaciju Džokera. Ali trejler nam otkriva još nekoliko zanimljivih detalja iz predstojećeg filma.

Pre svega tu je poreklo Harli Kvin (Margo Robi). Izgleda da će se u filmu pojaviti nekoliko flešbekova o njenoj prošlosti i povezanosti sa Džokerom. Tu je scena jurnjave kolima u kojoj učestvuje i Betmen (Ben Aflek), ali mnogo interesantnija je ona u kojoj vidimo Džokera kako skače u kanister prepun hemikalija iz kojeg izvlači Harli Kvin dok se oko njih širi crvena i plava boja. Možda ovo znači da je režiser Dejvid Ajer odlučio da se malo poigra sa poreklom Harli Kvinzel i umesto scenarija u kome se ona kao psihijatar u ludnici Arkam zaljubljuje u njenog pacijenta, izabere noviju verziju iz strip serijala The New 52 u kojoj je Džoker baca u rezervoar sa hemikalijama.

Zatim tu je i prisustvo magije u DC univerzumu. Iako je solo film Wonder Women delovao kao savršena prilika da se magijski elementi uvedu u ovaj unverzum, izgleda da će se to desiti ipak godinu dana ranije i da će upravo ova grupica antiheroja morati da se suoči sa time. Podsetimo da se Zek Snajder filmom o Supermenu pre svega oslanjao na vanzemaljsku tehnologiju i prirodu, pa magija i natprirodni elementi zaista predstavljaju novinu u onome što Warner Bros radi. Jasno se vidi da Katanin mač nije sasvim običan, dok je za Enčantres odavno znamo šta je.

I naravno fantastični Kapetan Bumerang koji nije baš pravi timski igrač. Urla u sigurnosne kamere, koristi svaku priliku da napadne stražare, a i ne predstavlja mu nikakav problem da otvori limenku hladnog piva tokom pucnjave. Koga briga da li je budućnost planete ili život drugog člana tima u opasnosti, ako je tu pivo koje treba da se popije?

Uglavnom, ovaj trejler nas uverava da sa punim pravom možemo da očekujemo mnogo kvalitetne akcije, specijalnih efekata, humora ali i referenci na ostale filmove i likove iz DC univerzuma. Premijera Suicide Squad zakazana je za peti avgust 2016.

A kako se vama dopada novi trejler? Napišite vaše mišljenje u komentaru ispod ili na našem forumu.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi