Pogledajte najnoviji trejler za animirani film "Brave"
26. feb 2012. @ 08:18  |  vesti

Pogledajte najnoviji trejler za animirani film "Brave"

Pixar nam ovog leta donosi jednu zaista zanimljivu animiranu priču, koja prati junaknjinu nastanjenu u škotskim visoravnima. U pitanju je film Brave, čija se premijera očekuje 22. juna. Prvobitan trejler za film je glavnu junakinju Meridu, predstavio kao škotsku princezu sa neukrotivom kosom, vičnu streljaštvu i potpuno uklopljenu u ulogu naslednice. Međutim, ovaj novi trejler pokazuje malo više od onoga ko je princeza zaista i kakva je njena ličnost, naročito koliko je hrabra. Novi trejler će svakako više zaintrigirati publiku.

Za razliku od većine trejlera koji trpe zbog nedostatka konteksta, ovaj trejler sasvim jasno pokazuje ko je Merida i kakvu junakinju možemo očekivati u novom filmu.

Tri mladića se takmiče u gađanju, veštini u kojoj je Merida veoma sposobna, ne bi li osvojili njeno srce. Ona sedi u blizini svojih roditelja, dok joj je kosa ukroćena i telo pokriveno raskošnom svilenom haljinom. Otac i Merida zbijaju šale na račun “kandidata”, dok u međuvremenu najkomičniji od njih sasvim nehotice pogodi sam cenar mete. Tada Merida reši da uzme stvar u svoje ruke i pokazuje se u skroz drugačijem izdanju od pređašnjeg. Videćete i sami kako ona uspeva da reši situaciju.
Još jednom imamo priliku da vidimo neverovatan umetnički kvalitet filma Brave, ali i komičan ton, kao i prikazivanje nekih karaktera. Nova Pixarova junakinja je žestoka, neukrotiva, buntovna i pre svega hrabra.


Povezane teme: Brave, Pixar, animacija
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi