Pogledajte novi trejler za Ratove zvezda: Buđenje sile
23. okt 2015. @ 11:38  |  vesti

Pogledajte novi trejler za Ratove zvezda: Buđenje sile

Prošlo je svega 53 dana od prvog tizera u trajanju od 15 sekundi, a evo nas već kod trećeg i nadamo se poslednjeg trejlera dugoočekivanog nastavka Ratova zvezda koji u bioskope dolazi sredinom decembra. I baš pre nego što je izašao trejler, režiser Džej Džej Abrams je poslao poruku fanovima.


“Ne možemo da dočekamo da podelimo trejler sa vama. Ne zanima me da li ste crni, beli, braon, Java, Vuki, Džedaj ili Sit. Samo se nadam da će vam se dopasti”, napisao je Abrams.

A šta nam sve ovaj trejler donosi? Pa, prvo fenomenalne scene borbe između svemirskih letelica i sjajnu muziku, a i za nijansu bolje upoznajemo nove protagoniste. Fin je ratnik bez cilja i vođe, a Rej je usamljena, ali hrabra mlada osoba, ne toliko drugačija od Luka Skajvokera kada smo ga prvi put sreli. Njih dvoje će zajedno oformiti ono što bismo mogli nazvati srcem modernih filmova o Ratovima zvezda.

Kada smo poslednji put videli Hana Soloa i Leju zagrljene, oni su slavili pobedu nad Imperijom. U trejleru, ponovo ih vidimo u zagrljaju, ali Lejine oči su pune suza i svedoče da dolaze mračna vremena za naše junake. Šta bi moglo da bude toliko strašno da rasplače gotovo najhrabriju ženu u galaskiji?

Ali možda najupečatljiviji deo u trejleru je onaj kada Kajlo Ren drži uništenu i spaljenu masku Darta Vejdera dok se zariče se da će završiti Sitov posao. Zamislite nivo izopačenosti bića koje drži masku Darta Vejdera kao nekakvu relikviju.

Film će se pojaviti u bioskopima 18. decembra. Mi ne možemo da dočekamo, a vi?


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi