Pogledajte trejler za film Kapetan Amerika: Građanski rat
02. dec 2015. @ 18:01  |  vesti

Pogledajte trejler za film Kapetan Amerika: Građanski rat

Da! Na internetu se pojavio dugoočekivani trejler za film Kapetan Amerika: Građanski rat. Iako je reč o zasebnom filmu o Kepu, može se reći da ovo više liči na epski spektakl nalik Osvetnicima, jer će se u samom filmu pojavite možda i više likova iz Marvelovog univerzuma nego u Dobu Ultrona.

Naime, pored Kepa (Kris Evans), Ajronmena (Robert Dauni Džunior), Bakija i sada već standardne ekipe Osvetnika koju čine Ajron Petriot, Grimizna Veštica, Falkon, Crna udovica i Hokaj, svoj Marvelovski debi će imati Blek Panter (Čedvik Bozmen) i Spajdermen (Tom Holand).

Oni koji su čitali istoimeni strip, znaju da se u Građanskom ratu radi o sukobu između superheroja. Kada Kapitol hil predloži Registracioni akt za superheroje, koji zahteva da svi kostimirani junaci skinu maske i otkriju svoj identitet vladi, jedan broj njih će to smatrati legitimnim, dok će drugi u tome videti narušavanje njihovih prava. Potpisnici akta staće na starnu Ajronmena, dok će protivnici biti predvođeni Kapetanom Amerika.

Iz trejlera se vidi da će radnja filma ipak biti malo drugačija, jer će se centralna radnja priče voditi oko Bakija – Zimskog vojnika, ali će ipak biti i Registracionog akta i podele među junacima. Sada, da li će kraj biti onakav kao u stripu, ostaje nam da vidimo. Mada čisto sumnjamo, s obzirom da je Marvel pod Diznijevom palicom, a oni su poznati po hepiendovima.

Novi nastavak o Kepu ponovo su režirala braća Ruso, a premijera je zakazana za šesti maj naredne godine.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi