Pogledajte trejler za igrani film ''Knjiga o Džungli''
21. sep 2015. @ 13:27  |  vesti

Pogledajte trejler za igrani film ''Knjiga o Džungli''

Filmska publika će imati prilike da naredne godine pogleda igrani rimejk jednog od najpoznatijih Diznijevih klasika – Knjige o džungli. Režiser Džon Favrou (u svetu novije kinematografije poznat po filmovima o Ajronmenu) odlučio je da uz moderne CG efekte konačno ''oživi'' delo Radjarda Kiplinga onako kako dolikuje.

Mlada zvezda u usponu Nil Seti se našla u ulozi Moglija, dečaka koga su odgajili vukovi i čiji je opstanak u džungli doveden u pitanje kada tigar Šir Kan (glas mu pozajmljuje Idris Elba) obeća sebi da će ukloniti svakoga ko mu se učini kao pretnja. Prisiljen da napusti svoj jedini dom, Mogli kreće na put na kome će upoznati sebe i svoje granice, predvođen panterom Bagirom (Ben Kingsli) i medvedom slobodnog duha Baluom (Bil Marej).

U filmu će se takođe naći i Skarlet Johanson koja će dati glas hipnotišućoj zmiji Ka, dok će raspevanog orangutana Kralja Luija oživeti Kristofer Voken. Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima 15. aprila naredne godine. Pogledajte trejler i napišite nam svoje mišljenje u komentaru. Da li ova igrana verzija može da opravda ili čak prevaziđe crtani klasik?


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi