Predstavljamo vam: Suicide Squad
09. maj 2015. @ 15:05  |  vesti

Predstavljamo vam: Suicide Squad

Režiser Dejvid Ajer izbacio je prvu timsku fotografiju sa snjimanja filma Suicide Squad. Izgleda da je reč o kompletnoj jedinici Task Force X koja broji ukupno devet kostimiranih članova.


Dakle, tu su Vil Smit/ Dedšot, Margot Robi/ Harli Kvin, Džej Kurtni/ Kapetan Bumerang, Kara Delivina/ Inčantres (Vila), Adewale Akinnuoye-Agbaje/ Kiler Krok, Keren Fukuhara čiji kostim neodoljivo podseća na onaj koji nosi Katana (mada to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo jer njen lik nije potvrđen) i Džoel Kinaman/ Rik Fleg. Na fotografiji su takođe glumci Adam Bič u nama nepoznatoj ulozi (levo) i Džej Hernandez/ El Diablo (desno).

Možete primetiti da u pozadini piše ’’Welcome to Belle Reve’’, što se odnosi na Belle Reve zatvor predstavljen u prvom broju stripa Sucide Squad iz 1987. godine koji su uradili Džon Ostrender i Luk Mekdonel.

Moramo priznati da smo malo odahnuli kada smo videli ovu fotografiju, jer je ona potvrdila da slike od prošle nedelje ipak ne predstavljaju Dedšotov kostim. Vil Smit je u međuvremenu izbacio i samostalnu fotografiju sa maskom i specijalnim gedžetom koji mu pomaže pri ciljanju. Šta da kažemo, izgleda stripovski, hajt-tek, opasno i u Dedštovom maniru predstavlja ’’pun pogodak’’.

A tu je i Džered Leto kao Džoker. Letov lik predstavlja pravo odstupanje od ranijih inkarnacijia ovog čuvenog negativca iz DC Comics-a. Niklson je bio dobar, Ledžer neprevaziđen, a mi držimo sve palčeve mladom glumcu u njegovoj interpretaciji Betmenovog najvećeg neprijatelja.

Ko zna, možda na kraju ovo ispadne i bolji film od Batman V Superman: Dawn of Justice. Šta vi mislite?


Povezane teme: DC, Suicide Squad, film, strip, Joker, Deadshot
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi